Ege HaberleriGündemManisa HaberleriYerel Haberler

Manisa’da Sigarayla Uyuyakalan Adam Hayatını Kaybetti

Manisa’da meydana gelen olayda iddialara göre sigara içtiği sırada uyuyakalan adam çıkan yangında alevlerin arasında kalarak hayatını kaybetti.

Olay, Yunusemre ilçesine bağlı Gülbahçe Mahallesi’ndeki tek katlı müstakil bir evde saat 15.30 sıralarında meydana geldi. Alınan bilgilere göre 54 yaşındaki H.S. sigara içtiği sırada uzandığı kanepede uyuyakaldı. Elinde bulunan sigaranın yere düşmesi sonucunda alevler bir anda tüm odayı sardı.

Yangını fark eden çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine ulaşan itfaiye ekiplerince yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Eve giren ekipler, H.S.’yi, vücudunun bir bölümü kısmen yanmış halde sobanın yanında buldu. Sağlık ekiplerince yapılan kontrollerde adamın hayatını kaybettiği tespit edildi. Yapılan incelemelerin ardından H.S.’nin cansız bedeni otopsi için Manisa Merkez Efendi Devlet Hastanesi Adli Tıp Morguna kaldırıldı.

Yangından Kaçamaya Çalışmış

54 yaşındaki H.S.’nin evli ve bir çocuk babası olduğu ve eşinin de kızının ziyarete gittiği öğrenildi. H.S.’nin eniştesi 55 yaşındaki N.Y. “Gayret etmiş ama evden çıkamamış. Sobanın yanına doğru bir hamle yapmış, fakat tüten dumanda boğulmuş. Bir kısmı da yanmış” ifadelerin kullandı.