Manisa’da yaşayan herkes dikkat: Ekmek ve su fiyatıyla ilgili müjde verildi!

Manisa’da yaşayan herkesi ilgilendiriyor. Önümüzdeki haftadan itibaren başlayacak Ekmek fiyatı hakkında yeni karar duyuruldu. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, ekmek ve su fiyatına ilişkin açıklamada bulunarak, vatandaşlara güzel haberi verdi.

Manisa’da Halk Ekmek projesi hakkında açıklama yapıldı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, ekmeğin 5 lira, suyun ise 1 TL olacağını bildirdi. Pilot bölge olarak Yunusemre’de başlayacak projenin, 17 ilçeye yayılması hedefleniyor. Belediye Başkanı Zeyrek, “Önümüzdeki haftadan itibaren söz verdiğimiz gibi su 1 lira, ekmek 5 lira. Su 1 lira oldu, ekmek de 5 lira oluyor” dedi.

EKMEK 5 LİRA, SU 1 LİRA OLACAK

Zeyrek, Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban ile Halk Ekmek projesi için protokol imzaladı. Zeyrek, şöyle konuştu: “Söz verdiğimiz gibi su 1 lira, ekmek 5 lira. Su 1 lira oldu, ekmek de 5 lira oluyor. Bunu da vatandaşımıza sağlıkla sunacağız. İlk olarak Yunusemre Belediye’mizde pilot bölgemizde başlayacağız. Sonrasında 17 ilçemizde de halk ekmeği sağlıklı, aynı lezzetle ve çok uygun fiyata vatandaşımıza sunmuş olacağız. Sosyal belediyeciliğin olmazsa olmazıdır Halk Ekmek, sonrasında da Kent Lokantası’nı en hızlı şekilde hayata geçireceğiz. Az önce de Semih Balaban ile yaptığımız bir diğer protokol ile de artık halkın mandırası Halk Mandıra da hayata geçiyor. Yunusemre Belediyesi’nin tesislerinde Büyükşehir Belediyesi’nin üretimiyle birlikte vatandaşımıza süt ürünlerini en ekonomik, en lezzetli, en sağlıklı şekilde başkanımla birlikte sunacağız.”

Exit mobile version