Mansur Yavaş Açıkladı! Beklenen Cumhurbaşkanı Adaylığı Açıklaması Geldi

Son dönemlerde kapalı kapılar ardında konuşulan Mansur yavaşın cumhurbaşkanı adaylığı gündemdeyken yavaşın iyi parti genel başkanı meral Akşener’i ziyareti kulisleri hareketlendirerek cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunu tekrar akıllara getirdi. Yaptığı açıklamalarla iddialara cevap verdi.

Ümit Özdağ Desteği

İyi Partiden istifa ederek Zafer Partisini kuran Ümit Özdağ Mansur yavaşın cumhurbaşkanı adayı olursa destekleyeceklerine dair açıklamada bulunmuştu. Bunu üzerine Mansur Yavaş ise ben siyasetin içinde değilim diyerek hakkında çıkan iddiaları ve destek taleplerini geri çevirdi.

Belediye Başkanlığı İşimi Yapıyorum

Kendisinin siyasetle işi olmadığını ve kamu görevlisi olarak değerlendirdiğini dile getiren Mansur Yavaş Meral Akşener’le olan görüşmenin cumhurbaşkanlığı adaylığı ile ilgili olmadığını zaten kendisinin aday olmayacağını belediye başkanlığı görevine devam etmek istediğini dile getirdi.

Seçildiğinden beri sadece belediyecilik görevini yerine getirdiğini ve hiçbir siyasi lider kadar kurumla da bir söyleminin olmadığını sadece işini yaptığı konusuna dikkat çeken Mansur Yavaş belediyeler iç işlerine karışmamalı herkes kendi işini yapmalı şeklinde açıklamalarda bulundu.

Hakkında yapılan siyasi söylemlere hiç bir zaman cevap vermeyeceğini çünkü siyasetin içinde olmadığını işinin belediyecilik olduğunu dile getiren Mansur Yavaş hakkında çıkan cumhurbaşkanlığı adaylığı söylentilerinin kendisi ile bir bağı olmadığını ve doğru olmadığını dile getirdi. Belediye başkanlığı görevinin başında olduğunu da sözlerine ekleyen Mansur Yavaş cumhurbaşkanı adayı olmadığına dair net bilgi veri.

Eşit Hizmet Sunuyoruz

Genel olarak şehirlerde particiliğin yapıldığını ve oy vermeyenlerin düşman gözü ile bakıldığı bir anlayışın olduğunu ancak kendisinin seçimden önce e açıkladığı gibi bu anlayışa katılmadığını dile getiren Mansur Yavaş. Kimseyi ayırmadan herkese eşit hizmet sunulduğunu dile getiren yavaş görevin başında olduğunu tekrar vurguladı.

Exit mobile version