Ekonomi

Market Alışverişi Yapacaklar! Kartla Harcamalarda Para Hediye Edilecek!

World, resmi internet sitesinden müşterilerine seslendi. World kart sahipleri için yapılan açıklamaya göre anlaşmalı marketlerden yapacakları gıda alışverişlerinde toplam 75 TL hediye edileceğini duyurdu. World kart sahiplerinin yüzünü güldüren bu yeni kampanya 31 Ocak 2022 tarihine kadar geçerli olacak. İşte World kart kampanyasının detayları…

Kampanya Detayları

Kampanyaya Yapı Kredi bireysel kredi kartları ve bireysel TLcard’lar, Albaraka Worldcard’lar dahildir, Anadolubank ve Vakıfbank Worldcard’lar kampanyaya dahil değildir.

Kampanyaya Yapı Kredi bireysel kredi kartları ve bireysel TLcard’lar, Albaraka Worldcard’lar ile kampanyaya dahil sektörlerdeki Yapı Kredi World Üye İşyerleri’nde yapılacak harcamalar dahildir.

Migros sanal market harcamaları geçerli değildir Nakit çekim, mail order işlemleri, iade ve puan kullanımı işlemleri dahil değildir. Kampanyaya peşin ve taksitlendirme yapılabilen harcamalar dahildir.

Dijital kartla yapılan harcamalar kampanyaya dahildir. Aynı gün aynı üye işyerinden tek seferde yapılacak 200 TL ve üzeri harcamanın ilki kampanyaya dahil olacaktır.

Kampanyaya SMS (kısa mesaj) ile veya World Mobil uygulaması üzerinden katılım yapılabilecektir. Kampanya müşteri bazında geçerli olup, bir müşteri kampanyadan en fazla 75 TL Worldpuan kazanabilir. Kampanya kapsamında tek seferde yapılan ilk 200 TL ve üzeri alışverişten sonraki her 200 TL ve üzeri alışverişe 15 TL Worldpuan kazanılacaktır

Bireysel kredi kartları için; kampanyaya katılım yapılması durumunda kampanya kapsamında kazanılan Worldpuan’lar 3 Şubat 2022 tarihine kadar en az 1 adet kullanıma açık bireysel kredi kartı olması durumunda yüklenecek olup, Worldpuan’ların son kullanma tarihi 5 Mart 2022’dir.
Kullanılmayan Worldpuan’lar 6 Mart 2022’de geri alınacaktır.