Market alışverişine çıkacak olan vatandaşların dikkatine: O bankanın uygulamasını indirene, 200 TL alışveriş desteği verilecek! Alışveriş kampanyası 2022

Geride bıraktığımız yılın son çeyreğinde ekonomi piyasalarında yaşanan olumsuz gelişmelerden sonra arka arkaya zam alan gündelik hayat hizmetleri ve diğer ürünler, yeni dönemde piyasaları etkileyen faktörlerin artması sonucunda arka arkaya zam almaya devam etti.

Gündelik hayata yansıyan yüksek zam oranlarından en çok etkilenen sektörlerden biri gıda sektörü oldu. Alışverişe, temel gıda ürünlerini satın almak için bile çıkmaya çekinen vatandaşlar, alışverişlerini bütçelerini etkilemeden yapabilmenin yollarını aramaya başladılar. Bu noktada vatandaşların yardımına, geliştirdiği hizmetler ile dikkat çeken bankalardan biri olan Türkiye İş Bankası yetişti.

Türkiye İş Bankası Alışveriş Kampanyası 2022

Türkiye İş Bankası, yeni dönemde gündelik hayat ürünlerine yansıyan zamlardan ötürü temel ihtiyaçlarını dahi karşılayamayan vatandaşlara, Maxi Puan hizmeti aracılığı ile destek olacağını açıkladı. Bankanın resmi kanalları aracılığı ile duyulan kampanya haberine göre İş Bankası kartlarını kullanarak 200 TL ve üzeri tutarlarda alışveriş yapan her yeni müşteriye, alışveriş harcamasının 200 TL’si geri ödenecek.

Türkiye İş Bankası Alışveriş Kampanyası Kullanım Detayları

Türkiye İş Bankası tarafından geliştirilmiş olan alışveriş kampanyası haberine göre 200 TL üst limitli Maxi Puan hediyesinden yararlanmak için bankanın yeni müşteri olmak ve bireysel bankamatik ya da kredi kartı sahibi olmak gerekmektedir.

Türkiye İş Bankası Alışveriş Kampanyası Başvurusu 2022

Türkiye İş Bankası tarafından geliştirilmiş olan alışveriş kampanyasından yararlanmak isteyen vatandaşların, bankanın mobil uygulamasını indirmeleri ve açılan ekranda yer alan talimatları sırası ile yerine getirerek banka üyeliğinin tamamlanması gerekmektedir.

Tamamlanan üyeliklerden sonra başvurulan bankamatik ya da kredi kartının teslim edilmesi, ilk alışverişin yapılması ve sonucunda da 200 TL kazanılması için yeterlidir.

Exit mobile version