Marketler arası rekabet kızıştı: Kıyma fiyatlarında son yılların en düşük oranı görüldü! 28 TL’ye kadar düşen fiyatlar…

Geçtiğimiz haftalarda döviz kuru fiyatlarında yaşanan ani artış, birçok ürünün fahiş fiyatlar ile vatandaşlara satılmasına sebep olmuştu. Döviz kurlarının düşmeye başlamış olmasına rağmen birçok ürünün hala yüksek fiyatlara sahip olması, vatandaşların temel ihtiyaçlarını bile karşılama konusunda zorlanmasına sebep oldu.

Özellikle et ürünlerini alma konusunda güçlük çeken vatandaşların imdadına marketlerin rekabet ortamın neticesinde aldıkları indirimli fiyat kararları yetişti. Buna göre birçok market müşteri sayısını arttırmak amacı ile kıyma fiyatlarına son zamanların en büyük indirimini uyguladı.

Trendyol Hızlı Market’te Uygun Fiyatlı Kıyma Şöleni!

Son zamanların en popüler uygulamalarından biri olan Trendyol Hızlı Market, vatandaşların dana kıyma taleplerine en uygun fiyatlar ile karşılık veriyor. Markanın uygulaması üzerinden rahatlık ile sipariş verilebilen dana kıymalar, kısa sürede vatandaşın adresine ulaştırılıyor.

Farklı Markaların 500 Gramlık Dana Kıyma Paketleri Uygun Fiyatlar ile Satışa Sunuldu!

Bugün itibari ile satışı gerçekleştirilen 500 gram dana kıyma fiyatları, üreticiye göre farklılık gösterdi. Buna göre Trendyol Market’te şu an satışta olan dana kıyma fiyatları şu şekilde belirlendi:

1 Kilogram Dana Kıyma Fiyatları Şaşırtıyor!

Trendyol Hızlı Market aracılığı ile vatandaş ile buluşturulan 1 kilogram dana kıyma paketlerinin fiyatları, farklı markalara göre şu şekilde belirlendi:

Exit mobile version