Denizli HaberleriEğitimGündem

Maskesiz toplantı yaptı, okulu kapattırdı!

Maskesiz toplantı yapılan Denizli’deki Ahmet Nazif Zorlu Fen Lisesinde müdür Soner Küloğlu’nun koronavirüs testinin pozitif çıkası üzerine müdür, müdür yardımcıları ve 32 öğretmen karantinaya alındı, okul ise kapatıldı.

Denizli Babadağ ilçesindeki Ahmet Nazif Zorlu Fen Lisesinde maskesiz toplantı yapılmasından dolayı müdür, müdür yardımcıları ve 32 öğretmen karantinaya alındı, okul ise kapatıldı. Sözcü’de yer alan habere göre; Babadağ ilçesindeki Ahmet Nazif Zorlu Fen Lisesinde müdür Soner Küloğlu, yardımcıları ve 32 öğretmen toplantı yaptı.

KORONAVİRÜS TESTİNİN POZİTİF OLDUĞUNU BİLMİYORDU!

Koronavirüs testinin pozitif olduğunu bilmeyen Küloğlu, müdür yardımcıları ve tüm öğretmenlerle yeni öğretim yılında yapılacak uygulamalar ve uzaktan eğitim hakkında toplantı yaptı. Müdür toplantı sırasında maskesini çıkardı ve toplantıyı bu şekilde devam etti. Toplantıdan bir gün sonra ise yaptırdığı testtin sonucu alan müdür Küloğlu, testin pozitif olduğunu gördü.

TOPLANTIDAKİ HERKES KARANTİNAYA ALINDI!

Müdür Küloğlu’nun testinin pozitif çıkmasından sonra ilçe sağlık ve milli eğitim müdürlükleri 412 öğrencisi bulunan Ahmet Nazif Zorlu Fen Lisesini tamamen kapattı. Toplantıya katılan müdür yardımcıları ve öğretmenler temas nedeniyle 14 gün evlerinde karantinaya alındı. Denizli’de daha önce Merkezefendi, Tavas ve Baklan ilçelerinde de öğretmenlerin koronavirüse yakalanmasından dolayı kapatılmıştı.