Magazin

MasterChef 2020 finalisti Barbaros, 100 günlük değişimi ile herkesi şok etti! “Yağlar gitti, kaslar geldi!”

TV 8 ekranlarında izleyici karşısına çıkan MasterChef Türkiye programı, şimdilerde 2022 sezonuyla ekranlardaki yerini alıyor. Sevilen program, 2018 yılından bu yana TV 8 ekranlarında izleyici ile buluşuyor ve programın özellikle 2020 sezonu, izleyicilerin ilgisini çekmeyi başarmıştı. Sevilen yarışma programının 2020 sezonunda finale kadar gelen Barbaros Yoloğlu, finalde yakın arkadaşı Serhat Doğramacı’ya kaybetmişti. Türkiye’nin MasterChef Türkiye programıyla tanıdığı Barbaros, şimdi de verdiği kilolarla herkesi şaşkına çevirdi. Barbaros’un 100 gün içinde geçirdiği değişim görenleri şok ederken, ünlü yarışmacının giden yağlarının yerine gelen kasları da dikkat çekti. Barbaros’un değişimini görenler gözlerine inanamadı. İşte detaylar…

BARBAROS GİTTİ, YERİNE BAŞKA BİRİ GELDİ!

Türkiye’nin MasterChef Türkiye 2020 yarışmasında tanıdığı, programda ortaya koyduğu hem eğlenceli hem de hırslı yapısıyla dikkatleri çekmeyi başaran Barbaros Yoloğlu, uzun bir aranın ardından sosyal medyadan yaptığı paylaşımla gündeme geldi. Dikkat çeken paylaşımlarında Barbaros, 100 günlük değişimini gözler önüne serdi. MasterChef Türkiye 2020 sezonunu ikinci olarak tamamlayan Barbaros, inanılmaz değişimi ile herkeste şok etkisi yarattı. Barbaros’un vücudunda giden yağların yerine gelen kaslar görenleri şaşkınlık içinde bıraktı.

İNANILMAZ DEĞİŞİMİ ŞOK ETTİ

28 yaşındaki ünlü aşçı ve MasterChef yarışmacısı Barbaros, sosyal medyayı son dönemlerde oldukça aktif şekilde kullanıyor. Sık sık paylaşımlarda bulunarak dikkatleri çeken Barbaros, bu kez de sıkı şekilde yaptığı spor ve diyetten aldığı başarılı sonuçları gözler önüne serdi. Başarılı yarışmacının inanılmaz değişimi, görenlerde şaşkınlığa sebep oldu.

“BU BİR SON DEĞİL, BAŞLANGIÇ”

Instagram hesabında son halini paylaşan Barbaros “100 günlük değişimin sonuna geldik. Bu süreçte yaşadığım zorluklarda bana yardımcı olan herkese teşekkürler. Dönem dönem zorluklar ile geçse de benim için çok güzel bir süreç oldu ve bu bir son değil, bir başlangıç. Şimdi sırada 100 günde üstüne ne koyabiliyoruz, o var” sözlerini dile getirdi.