GündemMagazinManşet

Masterchef Danilo Eda Ece için karısını boşandı iddiaları! Güzel oyuncudan sert tepki!

Yetenekli oyuncu Eda Ece eski rol arkadaşı Danilo Zanna ile ilgili ortaya atılan iddialara çok sinirlendi. Eşinden boşanarak gündeme gelen İtalyan şef Danilo Zanna’nın Eda Ece ile görüştüğüne dair iddialar gündeme geldi. İtalyan şef Danilo Zanna geçtiğimiz günlerde eşinden boşanarak gündeme gelmişti. Bunun ardından Eda Ece ve Danilo Zanna’nın görüştüğünü dair iddialar gündemi bir hayli meşgul etti. Bu iddiaların ardından yetenekli oyuncu Eda Ece sinirlerine hâkim olamadı. Ünlü oyuncu konu ile ilgili yaşadığı üzüntüyü sosyal medya hesabından bildirerek bu iddiaların tamamen asılsız olduğunu da duyurdu.

Yasak Elma'nın yıldızı Eda Ece'den kafa karıştıran paylaşım - Magazin Haberleri

Eda Ece’den tepki

Yetenekli oyuncu Eda Ece 2016 yılında beraber Danilo Zanna ile aynı filmde rol aldığını ifade etti. İtalyan şef Danilo Zanna’nın sadece iş arkadaşı olduğunu söyleyen Eda Ece iddiaları yalanladı. Danilo Zanna’nın iyi bir insan olduğunu söyleyerek film seti bittiğinden bu yana kendisi ile hiç görüşmediğini de savundu. Haklarında çıkan haberleri şikâyet ettiğini söyleyen Eda Ece adeta isyan etti. Danilo Zanna ile hiç görüşmediğini söyleyen yetenekli oyuncu sinirlerine hâkim olamadı.

Danilo Zanna hakkında şoke eden Eda Ece iddiası!

Eda Ece, sosyal medya hesabında açıkladı

Yasak Elma dizisinde hayat verdiği Yıldız karakteri ile çok sevilen Eda Ece sosyal medya hesabından açıklama yaptı. İtalyan şef Danilo Zanna İle hakkında yapılan haberlerin asılsız olduğunu dile getiren Eda Ece yalan haberlerin yapılmaması gerektiğine de vurgu yaptı. Bu haberlerin gereksiz olduğunu dile getiren Eda Ece gerekli yerlere şikayetlerini bildirdiğini de aksetti. Bu tür haberlerin insanı mesleğinden soğukluğunu söyleyerek, oyuncu olduğu için her türlü yalan haberin yapıldığını da dile getirdi.

Hatta sette sahne oynarken bile bir anda haberinin çıktığını sonra açıklama yapmak durumunda kaldığını ifade etti. Bazı haberlerde avukatı ile ilerlemek zorunda kalındığını söyleyen Eda Ece işinin gücünün arasında yalan haberler ile uğraştığını dile getirdi. Yapılan bu haberlerin habercilik olmadığını söyleyen Eda Ece sosyal medya hesabından açıklama yaparak takipçilerinin de desteğini aldı.