Masterchef eleme adayı belli oldu! 9 Aralık MasterChef kazanan isimler…

Televizyonların en çok izlenen yarışma programlarından olan MasterChef’te heyecan sürüyor. Perşembe günü yayınlanan yeni bölümde dokunulmazlık oyunu oynandı. Takımlar, şeflerin istediği menü için kıyasıya mücadele verirken, haftanın üçüncü eleme adayıyla birlikte bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan isim de belli oldu.

Masterchef dokunulmazlığı hangi takım kazandı?

MasterChef’in 9 Aralık Perşembe günü yayınlanan yeni bölümünde mavi ve kırmızı takım, dokunulmazlığı kazanmak için mücadele verdi. Hasan, Araz, Seren, Tahsin ve Görkem’in yer aldığı mavi takım, oyunu kazanarak dokunulmazlığın sahibi oldu. MasterChef’in perşembe günü yayınlanan yeni bölümünde bireysel dokunulmazlığı kazanan isim Burcu oldu.

Masterchef eleme adayı kim oldu?

Dokunulmazlık ve bireysel dokunulmazlık oyunu sonrasında haftanın son eleme adayı belirlendi. Yarışmacı sayısının dokuza düşmesiyle birlikte gecede sadece 1 eleme adayı seçilmeye başlandı. Takım dokunulmazlığını kaybeden kırmızı takımda yapılan oylama ile yarışmacılar gitmesini istedikleri isimleri yazdı.

Kırmızı takımda gerçekleşen oylama sonucu eleme potasına Mert girdi. Böylece MasterChef eleme adayları Eren, Görkem ve Mert olarak belirlendi. 3 yarışmacı pazar akşamı eleme oyununda mücadele verecek.

Exit mobile version