MasterChef Gülistan Şalk’a büyük şok! Yalanları ortaya çıkan yarışmacının tabağı değerlendirmeye alınmadı!

Bu sene 4’üncü sezonu ile ekrana gelen MasterChef Türkiye yarışması, 3 sezondur olduğu gibi yine reyting rekorlarını alt üst etmeye devam ediyor. 2011 yılında Show TV ekranlarında yayınlandığı ilk yıl reyting kurbanı olarak yalnızca bir sezon izlenebilen MasterChef Türkiye, şu an Türkiye’nin en çok takip edilen yemek programı olmayı başarıyor.

1 Temmuz tarihinde başlamış olduğu 4’üncü sezonuna son sürat devam eden MasterChef Türkiye yarışması, geçtiğimiz haftadan bu yana ikinci tur elemeleri ile izleyicilerin karşısına çıkıyor. Formatı ile olduğu kadar jüri üyeleri ve renkli yarışmacıları ile de dikkatleri üzerine çekmeyi başaran MasterChef Türkiye yarışması, son olarak ilk eleme turuna damgasını vuran Gülistan Şalk isimli yarışmacı adayı ile yine dikkatleri üzerine çekti.

İlk turda yaptığı açıklamalar ile gündem olan Gülistan Şalk, geçtiğimiz günlerde ikinci eleme turu kapsamında üçlü düelloya çıktı. Hayatının şoku ile karşılaşan Şalk, sosyal medya kullanıcıları tarafından oldukça eleştirildi.

İLK TURDA “TELEFONUM YOK” DEMİŞTİ!

Geçtiğimiz haftalarda yayınlanan MasterChef Türkiye’nin yeni bölümünde ekranlara gelen Gülistan Şalk isimli yarışmacı adayı, yemek yaparken kullandığı cümleler ile jüri üyelerinin dikkatlerini çekmeyi başarmıştı. Gastronomi öğrencisi olan Şalk, okulda arkadaşlarının onu sevmediğini, sürekli dedikodusunu yaptıklarını iddia etmişti.

Yaptığı açıklamalardan sonra “sen bunları sosyal medya hesabından da paylaşıyor musun?” diye soran Mehmet Şef’e “telefonum yok, kimseyle iletişim kurmuyorum” diye cevap veren Şalk, oldukça dikkat çekmişti.

İFŞA OLDU!

Gülistan Şalk’ın ağır ithamlarda bulunduğu okul arkadaşlarından biri, programdan sonra “gülistansalkifsa” isimli bir Twitter hesabı açtı ve Şalk’ın telefon kullanmadığını yalanladı. Sosyal medya kullanıcısı, Şalk ile olan WhatsApp yazışmalarını ifşa ederek “ailen bilmediği için telefonunun olmadığını söyledin” diyerek Şalk’ın üzerine gitti.

HAYATININ ŞOKUNU YAŞADI!

Geçtiğimiz günlerde ikinci tur elemeleri ile tekrar ekranlara gelen Şalk, çift tadım yaptığı için jüri üyeleri tarafından direkt olarak elenerek hayatının şokunu yaşadı.

Exit mobile version