Magazin

MasterChef izleyicisinden, Acun Medya’ya büyük tepki! Çift tadımdan yapan yarışmacının, ellerini ağzına sokan yarışmacıya karşı elenmesi olay oldu! Acun Medya ne yanıt verecek?

1 Temmuz tarihinden bu yana yeni sezonu ile ekranlara gelen MasterChef Türkiye yarışması, birinci eleme turunu tamamladı. Ana yarışmacı kadrosunun belirlenebilmesi için ikinci eleme turunda üçlü düellolara düzenleyen yarışma programı, geçtiğimiz gün karşı karşıya gelen Bekir, Dali ve Berkcan ile gündeme oturdu.

JÜRİ ÜYELERİ REÇETEYİ VERDİ!

Üçlü düellolara son sürat devam ederek ana yarışmacı kadrosunu belirlemek isteyen MasterChef Türkiye yarışması, geçtiğimiz günlerde yeni bölümü ile ekrana geldi. Birinci turu başarı ile tamamlayan Berkcan, Bekir ve Dali, üçlü düelloda karşı karşıya kaldı. Jüri üyeleri, üç yarışmacı adayına yarış reçetelerini vererek, onlardan incir dolması yapmalarını istedi.

ÇİFT TADIM YAPTI, YETİŞTİREMEDİ!

Büyük umut vaat eden ve birinci turu da layıkıyla tamamlayan Bekir, üçlü düelloda yapılmayacak bir hata yaparak yemeğini, aynı kaşık ile iki kez tattı. Jüri üyelerinin anında müdahale etmesinin ardından yemeğine sıfırdan başlayan Bekir, zamana karşı başarılı olamadı ve yemeği çiğ kaldı. Bunun üzerine Bekir, üçlü düellonun ilk elenen ismi oldu.

İZLEYİCİLER KAÇIRMADI!

Dali, Bekir ve Berkcan’ın çıktığı düelloda yemeğini yetiştiremeyen Bekir’in elenmesinin ardından, gözler turun kazananına çevrildi. Jüri üyeleri, rakibine göre daha iyi tabak hazırlayan ismin Dali olduğunu söyledi. Ancak MasterChef izleyicisinden tepki gecikmedi. Bölümün tekrarını YouTube üzerinden seyreden ve Dali’nin yemek yaparken elini önce ağzına sonrasında da incire dokundurduğunu gören MasterChef izleyicileri, görüntüleri paylaşarak jüri üyelerini ve Acun Medya’yı etiketlemeye başladılar.

Dali’nin kazanmasının, Bekir’e haksızlık olduğunu savunan izleyiciler, Acun Medya’dan konuya ilişkin açıklama bekliyorlar. Yapımdan ise henüz bu konuya ilişkin bir açıklama gelmedi.