MasterChef jürisi olan boşanıyor: Somer Sivrioğlu, Hazer Amani, Danilo Zanna!

Bugün magazin gündemine Danilo Zanna ile 9 yıllık eşinin boşanma haberi bomba gibi düştü. Daha önce de MasterChef jüri üyelerinin boşanma haberleri seyircileri şaşkınlığa uğratmıştı. TV 8 ekranlarında yayınlanan programda jüri üyesi olan Somer Sivrioğlu ve Hazer Amani’de eşlerinden boşandılar.

MasterChef yarışmasının jüri üyesi Danilo Zanna, 9 yıllık eşi Tuğçe Demirbilek’ten boşanıyor. İkilinin boşanma açıklaması ise Tuğçe Demirbilek’ten geldi. Sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada bulunan Demirbilek, “Bugün hakkımızda çıkan ayrılık haberi ile ilgili olarak bizlerde sizlere bir açıklama yapmayı gerekli ve uygun gördük. Son zamanlarda yaşadığımız bazı fikir ayrılıklarımızı çözüme ulaştıramadığımız için bir ayrılık kararı aldığımız doğrudur. Başta oğlumuz Zeno Tibet’in daha sonra bizlerin yıpranmaması adına sevgili basın mensubu arkadaşlarımızdan konuyla alakalı olarak hassasiyetlerini rica ederiz.” İfadelerini kullandı.

Daha önce de MasterChef jüri üyelerinin boşanma haberleri yapılmıştı

Somer Sivrioğlu

Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna ile birlikte Master Chef Türkiye’nin jüri üyeleri arasında yer alan Somer Şef’in evli olup olmadığı merak ediliyor. Somer Sivrioğlu Aslı Sivrioğlu ile 13 yıllık evliliğini geçtiğimiz senelerde sonlandırdı. Somer Sivrioğlu’nun eşini MasterChef programına sunucu olmak üzere geldiği İstanbul’da aldattığı iddia edilmişti.

Hazer Amani

Masterchef jürisi olan Hazer Amani, eşi Deniz Mumcuoğlu ile evliyken Şarkıcı Sıla ile görüntülemişti. Aldatma iddialarının ardından ikilinin evliliği son buldu. Boşanmalarının ardından bir süre sonra Sıla ile evlenen Hazer Amani’nin bu evliliği de çok geçmeden boşanma ile sonuçlandı.

Exit mobile version