Masterchef Somer Sivrioğlu’nun cinsel ilişki itirafı olay yarattı! Genç sevgilisiyle dikkat çekti

Masterchef Türkiye yarışma programının en sevilen şeflerinden Somer Sivrioğlu, cinsel ilişki itirafı ile ortalığı sarstı. Masterchef jürisi, geçtiğimiz yıllarda eşi Aslı Sivrioğlu’nu Masterchef programının editörlerinden Pınar Kızılkaya ile aldatmış ve sonrasında eşinden boşanmıştı. Genç sevgilisi ile yaşamına devam eden Somer Sivrioğlu’ndan hayranlarını şaşırtan cinsel ilişki itirafı geldi. Ssoyal medyada çok konuşulan bu açıklamayla adından sık sık söz ettiren Somer Şef, iyi yemek yapmanın cinsel ilişki performansına olan etkisini özetledi.

Eşinden Boşanıp Genç Sevgili Yapmıştı

TV8 ekranlarının en sevilen yarışma programlarından Masterchef Türkiye’de jüri üyeliği yapan Somer Sivrioğlu’nun özel hayatı gündemden düşmüyor. Geçtiğimiz yıllarda eşini aldatan ve boşanan Somer Sivrioğlu’nun eski eşi Aslı Sivrioğlu şu açıklamayı yapmıştı: “Medyadaki haberler yüzünden telefonum susmadı. Üzülerek söylüyorum ki 18 yıldır birlikte olduğum Somer Sivrioğlu’yla evliliğimizi malum haberlerdeki konu yüzünden bitirme kararı aldık. Zor günler geçiriyorum. Ailem, çocuklarım ve iş hayatımın etkilenmemesi için çabalıyorum.”

İyi Yemek Yapmanın Faydası

Masterchef yarışmasının sevilen simalarından Somer Sivrioğlu, katıldığı bir programda cinsel ilişki itirafında bulundu. Şöhret olduğu için çok mutlu olduğunu dile getiren Somer Şef, Geniş çevrelerin beğenisin ve sevgisini kazanmak çok değerli. Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya da seviliyor. Ancak magazin figürü olacak biri değilim.” dedi.

Yemek yapmanın ruhunu beslediğini dile getiren Somer Sivrioğlu cinsel ilişki itirafı ile sosyal medyada büyük ilgi gördü: “Doğru yemek insana müthiş bir haz verir. İyi yemek yaparsan iyi sekse faydası olur.” Bu açıklamalarıyla bir anda sosyal medyanın en çok konuştuğu isimlerden biri haline gelen Somer Sivrioğlu, hayranlarını şaşırtmaya devam ediyor. Özel hayatı ile gündemden düşmeyen Somer Şef, cinsel hayatıyla ilgili açıklamalarla gündeme geliyor.

Exit mobile version