Masterchef Tanya’nın son hali şaşırttı! Aldığı kilolar hayranlarının dikkatinden kaçmadı

İzlenme rekorları kıran Masterchef Türkiye yarışmasının en sevilen isimlerinden biri olan Tanya Kilityalı, sosyal medya paylaşımlarına ara vermeden devam ediyor. Yayınlandığı dönemde geniş izleyici kitlesine ulaşan Masterchef yarışmasında Tanya ismi öne çıkmış ve çok beğenilmişti. Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanmaya devam eden Survivor Tanya’nın son halini görenler şaşkına döndü. Peki eski Masterchef Türkiye yarışmacısı Tanya Kilityalı şimdilerde ne yapıyor? Tanya’nın şoke eden değişimi sosyal medyanın gündeminde.

Masterchef Tanya’dan Şaşırtan Değişim

Tv8 ekranlarının fenomen yarışma programı Masterchef Türkiye’nin yeni sezonu merakla bekleniyor. İlk fragmanı ile dikkatleri üzerine çeken programda eski yarışmacıların son halleri de merak edildi. Sosyal medyada geniş bir takipçi kitlesi bulunan Masterchef Türkiye’nin eski yarışmacılarından Tanya Kilityalı, tüm dikkatleri üzerine çeken bir paylaşımda bulundu. Yarışmanın en popüler isimlerinden biri olan Tanya’nın son halini görenler gözlerine inanamadı. Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanmaya devam eden Masterchef Tanya, yarışmadan sonra da ilgiyle takip ediliyor.

Masterchef Tanya Şimdi Ne Yapıyor?

Masterchef Türkiye’nin en sevilen isimlerinden biri olan Tanya, 7 Ocak 1995 tarihinde Kıbrıs’ta dünyaya geldi. Doğu Akdeniz Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü’nde eğitim alan Masterchef Tanya, yarışmadan sonra Kıbrıs’a döndü ve aile restoranının başına geçti. Sosyal medyada geniş bir hayran kitlesine ulaşan Tanya Kilityalı, kişisel Instagram hesabını aktif bir şekilde kullanmaya devam ediyor.

Masterchef Tanya son paylaşımında imaj değişikliğine gittiğini tüm takipçilerine gösterdi. Saçlarına pembe renkler katan Tanya, uzun saçları ile beğeni topladı. Ancak Masterchef Türkiye’deki haline göre epey kilo almış görünen Tanya’nın son hali hayranlarını şaşırttı. Kilo almasına rağmen güzelliğini koruyan Tanya Kilityalı, yaşamına Kıbrıs’ta devam ediyor.

Exit mobile version