Masterchef Türkiye All Star iddiaları ortalığı karıştırdı! Yeni sezonda hangi yarışmacılar var?

Türk televizyonlarının en sevilen yarışma programlarından Masterchef Türkiye için geri sayım başladı. Ekranların fenomen yarışmasında yeni bölüm fragmanı izleyicilerle buluştu. Öte yandan sosyal medyada Masterchef Türkiye ile ilgili çıkan iddialar milyonlarca izleyiciyi heyecanlandırmaya yetti. Yeni sezonda Masterchef Türkiye yarışmasının All Star formatında yapılacağı iddia edildi. Peki Masterchef Türkiye All Star yarışmasında hangi isimler olacak? Sosyal medya kullanıcılarının merakla beklediği yarışma ile ilgili son detaylar gündemden düşmüyor.

Masterchef Türkiye All Star Gelecek Mi?

Yayın hayatına başladığı günden bu yana her sezonda büyük ilgi gören Masterchef Türkiye yarışmasının yeni sezonu için nefesler tutuldu. Sosyal medyada ses getiren iddialara bakıldığında yarışmanın yeni sezonda tıpkı Survivor gibi All Star formatında yapılacağı iddiası öne çıktı. Üstelik Masterchef Türkiye All Star yarışmasında yer alacak isimler de ortaya çıktı. Milyonların merakla beklediği yarışmada daha önceden yarışan isimler mi yer alacak? Masterchef Türkiye All Star yarışması ne zaman ekranlara gelecek?

Tv8 ekranlarının en çok izlenen yarışmalarından Masterchef Türkiye’de yeni sezon öncesinde bomba iddialar gündeme geldi. Her sezonda iddialı yarışmacıları ile nefesleri kesen Masterchef programında yeni sezonda hangi yarışmacıların yer alacağı merak ediliyor. Geçen sezon Hasan Biltekin’in iddialı çıkışına “İddialı konuşma bence, yaparız bir All Star patlarsın.” şeklinde yanıt vermesi izleyicinin dikkatinden kaçmamıştı.

Masterchef Türkiye Yarışmacıları Kim?

Henüz All Star formatı ile ekranlara gelip gelmeyeceği belli olmayan Masterchef Türkiye yarışması için çeşitli iddialar ortaya atıldı. Sosyal medyada dikkat çeken iddialara göre 2018 yılında Hakan, Kerem ve Mehmet, 2019 yılından Alican, Yasin, Suna ve Batuhan ve son olarak 2020 yılından Emir ile Barbaros ile anlaşma yapıldığı öğrenildi.

Exit mobile version