MasterChef Türkiye heyecanı başlıyor! Ünü Türkiye sınırlarını aşan fenomen yarışmanın ilk fragmanı yayınlandı!

2018 yılında Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Tv8 ekranlarında yayınlanmaya başlayan MasterChef Türkiye yarışması, yeni sezonu için geri sayıma başladı. Yayınlandığı 3 sezonda da reyting rekorları kırmayı başarmış olan fenomen yarışmanın izleyicileri, yarışmanın konseptinde değişiklik olup olmadığını, jüri üyelerinin değişip değişmediğini araştırmaya başladılar. İzleyicilerin tüm sorularına, yarışmanın yayınlanan ilk tanıtım videosu ile yanıt veren Acun Medya ekibi, videoda bulunan görüntüler ile izleyicileri bomba gibi bir başlangıcın beklediğini gözler önüne serdi.

MasterChef Türkiye Yarışmasının İlk Fragmanı Yayınlandı!

Renkli kişiliğe sahip yarışmacıları, birçok farklı kültürün yemeklerini tanıtması, jüri üyelerinin donanımları ve daha pek çok faktörü ile izleyicileri ekranları karşısına kilitlemeyi başaran MasterChef Türkiye yarışması, bu sezona da bomba gibi bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Bu akşam düzenlenecek olan Survivor All Star’ın büyük finalinin hemen ardından yeni sezonuna start verecek olan MasterChef Türkiye, ilk fragmanı ile gündemde yer almayı başardı.

MasterChef Türkiye’nin yeni sezonuna ilişkin yayınlanan ilk tanıtım videosunda, dünyanın dört bir yanından yarışmacıların geldiği görüldü. Ayrıca henüz ilk bölüm olmasına rağmen yarışmacıların hazırladıkları tabakların kalitesi, bu sezonun zorlu geçeceğinin sinyallerini verdi.

MasterChef Türkiye Jürisi Değişti Mi?

Sene başından bu yana Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu’nun MasterChef’in yeni sezonunda olmayacakları iddia ediliyordu. Ancak yarışmanın ilk fragmanında bu iddiaların asılsız olduğu ortaya çıktı. MasterChef Türkiye yarışmasının jüri koltuklarında, bu sene de Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya oturacak.

MasterChef Türkiye’nin İlk Bölümü Ne Zaman?

Survivor All Star’ın final bölümü, bu akşam Tv8 ekranlarında canlı olarak yayınlanacak. Survivor’ın sonlanmasının hemen ardından, 1 Temmuz akşamı saat 20:00’de MasterChef Türkiye’nin yeni sezonu başlayacak.

Exit mobile version