MasterChef Türkiye için geri sayım başladı! Jürinin değişip değişmediği merak konusu olurken, ilk fragman yayınlandı!

Yabancı bir yarışma formatından ülkemize uyarlanan ve ilk olarak 2011 yılında seyirci ile buluşturulan MasterChef Türkiye, kısa süre içerisinde büyük bir izleyici kitlesine ulaşmayı başardı. Özellikle Acun Ilıcalı’nın Tv8 kanalını satın alması ve yarışma programını kendi kanalına transfer etmesi sonrasında büyük bir çıkış yakalamayı başarmış olan MasterChef Türkiye, 2018 yılından bu yana en çok seyredilen yarışma programlarından biri olarak tarihe adına yazdırdı.

3 sezondur Tv8 ekranlarının en çok takip edilen yarışma programlarından birisi olmayı başaran MasterChef Türkiye, 4’üncü sezonu için çalışmalara başladı. Kısa süre sonra ekranlarda ki reyting rekabetine dahil olacak olan yarışma programı, takipçileri tarafından heyecan içerisinde beklenirken yarışmanın jüri koltuklarında değişikliklerin olup olmadığı merak ediliyor.

MasterChef Türkiye Başlıyor!

Şimdiye kadar hem formatı hem de sezonlarda yarışan yarışmacıları ile adından sıklık ile söz ettirmeyi başaran MasterChef Türkiye yarışması, yeni sezonu için tarihi verdi. Yarın gece final bölümü ile ekranlara gelecek olan Survivor All Star yarışmasından sonra ekranlara gelmeye hazırlanan MasterChef Türkiye, 1 Temmuz Cuma akşamı saat 20:00’de izleyicisinin karşısına çıkacak.

Jüri Üyeleri Belli Oldu!

Tam 3 sezondur MasterChef Türkiye’nin jüri koltuklarında oturan Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu’nun, bu sene yarışmada olup olmayacakları merak ediliyordu. Sene başından bu yana birçok iddianın ortaya atıldığı jüri üyelerine ilişkin verilen karar belli oldu. Yapılan açıklamalara göre 3 ismin de değişmeyeceği bildirildi.

İlk Fragman Yayınlandı!

Cuma günü sezonun ilk bölümü ile izleyicinin karşısına çıkacak olan MasterChef Türkiye’nin ilk fragmanı yayınlandı. Yeni yarışmacıların sunum tabaklarının daha şimdiden oldukça başarılı olduğu gözlendi.

Exit mobile version