Magazin

MasterChef Türkiye yarışmacıları arasında yaşanan gerginliğe, şefler dahil oldu: “Ben senin yüreksiz olduğunu düşünüyorum, sana biraz yürek lazım!”

MasterChef Türkiye yarışmasının yeni bölümünde Dilan ve ağır sözler sarf etmiş olduğu Burak yüzleşti. Dilan’ın sözlerine kırıldığını ifade eden Burak’a, şeflerden de destek geldi.

DİLAN VE BURAK BİRBİRLERİNE GİRDİ!

Geçtiğimiz akşam yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkan fenomen yarışma programı MasterChef Türkiye, yine heyecanlı anlara şahitlik etti. Hafta başından itibaren kaybeden kırmızı takım yarışmacıları arasında tansiyon yükselmeye devam ederken sempatik tavırları ile dikkat çeken Dilan’ın, takım arkadaşı Burak Revanbahşa’a söylediği sözler gündemde bomba etkisi yarattı.

Diğer MasterChef Türkiye yarışmacılarına nazaran daha sessiz bir yapıda olan ve bu sebep ile de kendisini haklı olduğu konularda dahi doğru bir şekilde ifade etmek konusunda güçlük çeken Burak Revanbahş, oylama esnasında Dilan ile yüz yüze geldi. Dilan’ın Burak’ın adını yazarken sarf ettiği sözler, herkesin dikkatini çekti.

“SENİN YÜREKSİZ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM!”

Oylama esnasında Burak’a oldukça sert yüklenen Dilan, takım arkadaşı ile ilgili şu ifadeleri kullandı: “İnsanların arkalarına sığınarak bir yerlere gitmemeni öneriyorum. Dokunulmazlıkta da kendi tabakların ile ilerleyebiliyor olmanı isterim. Bu platformda yürek çok önemli. Ben senin yüreksiz olduğunu düşünüyorum. Sana yürek lazım.”

ŞEFLERDEN TEPKİ GECİKMEDİ!

Dün yayınlanan bölümde Burak ile yüzleşen Dilan, sözlerinin arkasında olduğunu ancak üslubunun yanlış olduğunu ifade etti. Normal şartlarda böyle kırıcı cümleler kuracak bir insan olmadığını belirten Dilan “yüreksiz” kelimesini kullanmaması gerektiğini, bu yüzden de Burak’ın ailesinden ve sevenlerinden özür dilediğini söyledi.

Dilan’ın sözlerine tepki gösteren Mehmet Şef “sözlerinin arkasında isen hala kırmaya devam ediyorsundur” ifadelerini kullandı. Dilan ise düşüncesinin arkasında durduğunu ancak farklı kelimeler ile bunu yansıtması gerektiğini savundu. Somer Şef ise Dilan’a karşı şu ifadeleri kullandı: “Dilimizi iyi kullanmak çok önemli. Bazı sözler ile insanları kırarken aynı düşünceyi farklı sözler ile ifade ettiğinde ‘aa haklıymış” dedirtebilirsin.”