Magazin

MasterChef Türkiye yarışmacısı ile ilgili şoke eden iddia: Eski eşine şiddet uyguladığı için diskalifiye edilecek!

MasterChef Türkiye’nin bu sene yarışan yarışmacılarından olan Burak Kaya ile ilgili şoke eden bir iddia ortaya atıldı. Acun Medya’nın iddia karşısında sessiz kalmayacağı öne sürüldü.

MASTERCHEF TÜRKİYE YARIŞMACISI HAKKINDA ŞOK İDDİA!

Bu sene düzenlenen 3’üncü eleme etabında performans sergileyen ve 7 yıl ara verdiği mutfağa tekrar geri dönmeyi umut eden Burak Kaya, grubun birinci ismi olarak balkona çıkmaya hak kazanmıştı. Dışarıdan bakıldığında oldukça kibar görünen Burak Kaya, bugün gündeme bomba gibi düşen bir iddia ile kendisinden söz ettirdi.

Yemek yapmaya olan yeteneği kadar yakışıklılığı ile de sosyal medya kullanıcılarının büyük ilgisini çeken Burak Kaya’nın eski eşine şiddet uyguladığı iddia edildi. Burak Kaya hakkında konuşan eski eş, evli oldukları dönemde bir tartışma yaşadıklarını ve tartışma esnasında da Kaya’nın boğazını sıktığını belirtti. Olayın daha fazla uzamaması için Burak Kaya’yı bir süre idare etmek durumunda kaldığını belirten eski eş, bu iddiası ile sosyal medyayı ayağa kaldırdı.

ACUN MEDYA HAREKETE GEÇTİ!

Burak Kaya’nın eski eşine şiddet uyguladığının iddia edilmesinin üzerine bir iddia daha ortaya atıldı. Alınan bilgilere göre Burak Kaya’nın eski eşine uyguladığı şiddeti öğrenen Acun Medya, yarışmacı için harekete geçti. Acun Ilıcalı’nın Burak Kaya’yı diskalifiye ettirmek için hazırlıklara başladığı iddia edildi.

GAMZE İLE TARTIŞMIŞTI!

Yarışmaya katıldığı ilk günden bu yana sakin ve saygılı tavırları ile dikkat çeken yarışmacılardan birisi olan Burak Kaya, geçtiğimiz günlerde takım arkadaşı Gamze ile tartışmış ve ona hakaret ettiğini itiraf etmişti. Burak Kaya’nın olayı anlatırken ki tavrı ve Gamze’ye söyledikleri, sosyal medya kullanıcılarının “o kadar da sakin değilmiş” yorumunu yapmalarına sebep olmuştu.