MasterChef Türkiye yarışmasının ikinci finalisti belli oldu: Yarışı kim kazandı? Hasan mı, Tahsin mi?

Ekranların sevilen yarışma programlarından biri olan MasterChef Türkiye’de geri sayım başladı. Günler sonra gerçekleşecek olan final programının ardında, yarışmanın bu sene ki şampiyonu belli olacak.

MasterChef Türkiye’nin dün akşam yayınlanan son bölümünde, kıyasıya bir yarış vardı. Yarı finale kalmayı başaran Hasan ve Tahsin arasında, büyük finale kalma yarışı yaşandı. Gece boyunca hazırladıkları tabakları ile jüri üyelerini etkilemeye çalışan Hasan ve Tahsin, final için son kez ter döktü. Gecenin sonunda bir kişi elendi ve MasterChef Türkiye 2021 sezonunun finalistleri resmen belli oldu.

Yemekler Beyaz Konseptinde Hazırlandı!

MasterChef Türkiye’nin her sezonunda olduğu gibi bu sezonunda da yarışmacılara final konseptleri verildi. Yarı finale kalan ve ikinci finalist koltuğuna oturmak için birbirleri ile yarışan Hasan ve Tahsin, yarı finalin ilk gününde kırmızı konseptinde olan yemekler hazırladı.

MasterChef Türkiye’nin dün akşam yayınlanan son bölümünde, ikinci finalist olabilmek amacı ile kıyasıya bir yarışın içerisine giren Hasan ve Tahsin, beraber yarıştıkları son gün de beyaz konseptinde yer alan yemekler hazırladı. Jüri üyelerine yemeklerini beğendirerek final kürsüsüne çıkmaya hak kazanmak isteyen yarışmacılar, bu amaçları için gece boyunca ter döktüler.

3 Ayrı Tabak Hazırlandı!

Beyaz konsepti ile finale kalma mücadelesi veren Hasan ve Tahsin, ilk etapta 3 ayrı yemek hazırladılar. Başlangıç, ana yemek ve tatlıdan oluşan menülerin puanlamaları jüri üyeleri Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya tarafından yapıldı. İlk etabın sonunda Hasan 22 puan ile Tahsin’in önüne geçti

2.Finalist Belli Oldu!

MasterChef Türkiye’nin geçen gün yayınlanan bölümünde gerçekleştirilen yarışmanın sonucunda, ilk finalist Eren olmuştu. Yarışmanın dün yayınlanan bölümünde ise Tahsin ve Hasan ikinci finalist olabilmek için kıyasıya bir yarış içerisine girdi.

Gecenin sonunda tabakları jüri üyeleri tarafından puanlanan yarışmacılar, MasterChef tarihinde bir ilke şahit oldu. Hasan’ın finale kalabilmek adına hazırladığı tabaklar, jüri üyeleri tarafından tam puan alarak tarihe geçti. Böylelikle ikinci finalist koltuğuna Hasan oturmuş oldu.

Exit mobile version