MasterChef Türkiye yeni sezona bomba gibi giriş yapmaya hazırlanıyor! Jüri üyeleri ve yayın tarihi belli oldu! MasterChef ne zaman, saat kaçta?

Tv8 ekranlarının fenomen yarışma programlarından birisi olan MasterChef Türkiye’nin yeni sezonu için geri sayım başladı. Dün akşam final bölümü ile ekranlara gelen Survivor 2022 All Star yarışmasının hemen ardından ekranlarda ki yeni sezon macerasına start verecek olan yarışma programı, ilk tanıtım videosu ile izleyicisini heyecanlandırmayı başardı. Jüri üyelerinin değiştiğine dair çıkan söylentilere cevap niteliğinde yayınlanan ilk tanıtım videosunda, yeni yarışmacıların tabakları dikkat çekti.

MasterChef Türkiye Yarışmasının İlk Tanıtım Videosu Yayınlandı!

İlk olarak 2011 yılında aynı format ile ekranlara gelen MasterChef Türkiye yarışması, 2018 yılından bu yana Tv8 ekranları aracılığı ile izleyicinin karşısına çıkıyor. 4’üncü sezonu için geri sayıma başlayan yarışma programı, ilk tanıtım videosu ile izleyici kitlesini heyecanlandırmayı başardı.

Tv8 ekranlarının reyting rekortmeni programlarından birisi olan MasterChef Türkiye’nin ilk tanıtım videosunda yeni yarışmacıların oldukça hazırlıklı oldukları görüldü. Hazırladıkları başlangıç tabakları ile dahi iddialarını ortaya koymayı başaran adayların akıbeti merak konusu oldu.

Jüri Üyeleri Değişmedi!

MasterChef Türkiye’nin jüri üyelerinin bu sene değişeceği, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu’nun ücret konusunda Acun Medya ile anlaşamadıkları için programın yeni sezonunda yer almayacakları iddia edilmişti. Ancak yayınlanan tanıtım videosu, aylardır süren tartışmalara son noktayı koydu. MasterChef’in jüri koltuklarında bu sene de Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu oturacak.

Bu Akşam Başlıyor!

Dün akşam yayınlanan Survivor 2022 All Star finalinin ardından ara vermeden yayınlanacak olan MasterChef Türkiye yarışması, 1 Temmuz (bu akşam) saat 20:00’de yeni sezonu ile izleyicinin karşısına çıkacak. Ciddi bir hazırlık içerisinde olan yarışma programında, bu sene nelerin yaşanacağı şimdiden merak ile bekleniyor.

Exit mobile version