MasterChef Türkiye’de Danilo Şef rüzgarı: MasterClass eğitimi olay oldu! 23 Eylül 2022 MasterClass ödülünü kim kazandı?

2018 yılından bu yana ekranları kasıp kavurmaya devam eden fenomen yarışma programı MasterChef Türkiye, dün akşam yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıktı. MasterClass eğitiminin verildiği sonrasında da ödül oyununun oynandığı gecenin kapanışında, ödülün sahibi belli oldu.

DANİLO ŞEF’İN RESTORANINA GİTTİLER!

Haftalık takım oyunlarını Perşembe günü itibari ile tamamlayan MasterChef yarışmacıları, dün akşam MasterClass eğitimi almak üzere yarışmalara bir günlük ara verdi. Her hafta en az bir şeften aşçılık ve mesleğin diğer püf noktalarına ilişkin eğitimler alan MasterChef yarışmacıları, dün akşam jüri üyelerinden Danilo Zanna’nın İstanbul’da bulunan restoranına davet edildi.

Danilo Şef’in restoranına giden MasterChef yarışmacıları, ünlü şefin eşsiz bilgi ve deneyimlerinden yararlanarak kapsamlı bir MasterClass eğitimi aldı.

İŞKEMBE YAPTILAR!

Danilo Şef’in kendi restoranında vermiş olduğu MasterClass eğitiminin hemen ardından stüdyoya geri dönen MasterChef Türkiye yarışmacıları, eğitim kapsamında öğrendiklerini bu kez uygulamaya geçirmek adına tezgahlarının başlarına geçti. Danilo Şef’ten almış oldukları işkembe hazırlama eğitiminin ardından en iyi tabağı hazırlamak adına kıyasıya bir rekabet içerisine giren yarışmacılar, ödülün de sahibi olmak adına bütün yeteneklerini sergiledi.

KAZANAN BELLİ OLDU!

23 Eylül Cuma akşamı yayınlanan yeni bölümde önce Danilo Zanna’dan işkembe MasterClass’ı alan sonrasında da eğitimde öğrendiklerini tezgah başında uygulamaya koyan MasterChef Türkiye yarışmacıları, en iyi tabağı hazırlayabilmek adına kıyasıya yarıştı. Gecenin sonunda yarışmacılar tarafından hazırlanan işkembe tabaklarını tadan ve tek tek değerlendiren jüri üyeleri, en iyi tabağın Yağız’a ait olduğunu açıkladı.

Danilo Şef’ten almış olduğu işkembe MasterClass’ını en iyi şekilde tabağına yansıtan Yağız, kapsamlı bir eğitim ödülünün sahibi oldu.

Exit mobile version