Magazin

MasterChef Türkiye’de dokunulmazlık oyunu gibi takım oyunu: Düello yaptılar! 6 Eylül 2022 MasterChef Türkiye’yi kim kazandı, eleme adayları kimler oldu?

Dün akşam farklı bir takım oyunu konsepti ile ekranlara gelen MasterChef Türkiye, izleyicisini yine ekran karşısına kilitlemeyi başardı. Gecenin sonunda haftanın ilk eleme adayları belli oldu.

BİR DEĞİŞİK TAKIM OYUNU!

MasterChef Türkiye dün akşam haftanın ilk takım oyunu ile izleyicisinin karşısına çıktı. Takım oyunu konsepti altında düzenlenen farklı oyun hem yarışmacıları hem de izleyicileri oldukça şaşırttı.

Kırmızı takım ve mavi takım yarışmacılarını ikili olarak eşleştiren ve bir tezgaha yerleştiren jüri üyeleri, her bir ikiliden farklı yemekleri yapmalarını istedi. Dünyaca ünlü tavuk yemeklerinin yapıldığı oyun, heyecanlı anlara şahitlik etti. Oyunun sonunda tek tek her ikiliyi değerlendiren ve hiç uzatmadan direkt olarak tezgah başında düellonun kazananı açıklayan jüri üyeleri, yakından takip edildi.

KAZANAN BELLİ OLDU!

Takım oyunu başlığı altında oynanan düelloları tek tek değerlendiren ve her bir yemeği en iyi kimin yaptığını belirleyen jüri üyeleri, iki tezgahı değerlendirmeye alamadı. Melih ve Kıvanç kendilerinden istenen 20 adet çöp şişi çıkaramadıkları, Barış hazırladığı tabağı ocakta bıraktığı ve Dilan da tavuğunun içi pişmediği için oylama dışı kaldı.

Diğer tezgahlarda yer alan yarışmacıları değerlendiren ve oldukça iyi yemekler olduğunu belirten jüri üyeleri, gecenin sonunda en fazla düelloyu kazanan takımın mavi takım olduğunu açıkladı. Böylelikle mavi takım Kaan’ın kaptanlığında ilk takım oyununu kazanmış oldu.

KIRMIZI TAKIMIN ELEME ADAYLARI BELLİ OLDU!

Takım oyununu kaybettikten sonra dokunulmazlık oyununa çıkan kırmızı takım oyuncuları, Somer Şef imzalı perde pilavını en iyi şekilde hazırlamak adına tüm yeteneklerini sergiledi. Gecenin sonunda dokunulmazlığı alan isim Serpilay olurken, elenme adayı olarak Vural’ın ismini verdi. Yapılan eleme oylamasından adı en çok çıkan kişi ise Burak Revanbahş oldu.