MasterChef Türkiye’de Fatma Nur krizi giderek büyüyor! Önce Mehmet Şef, sonra Barış ağır yüklendi: “Sen antipatiksin!”

1 Temmuz tarihinde 5’inci sezonuna başlayan ve şu sıralar takım oyunları ile ekranlara gelen MasterChef Türkiye, izleyiciler tarafından yakından takip edilmeye devam ediliyor.

Bu sezonun ana kadrosunda bulunan ve sivri sözleri ile dikkat çeken Fatma Nur, yarışmada en çok konuşulan isimlerden birisi oldu. Yeni haftada da bazı tartışmaların içerisinde yer alan Fatma Nur hem Mehmet Şef’ten hem de Barış’tan tepki gördü.

“BİR PROBLEM GÖRMÜYORUM!”

Bu hafta kırmızı takımda yer alan ve mavi takım yarışmacılarına karşı kendi takım arkadaşları ile uyum içerisinde çalışmaya gayret ettiğini belirten Fatma Nur, geçtiğimiz günlerde kaybedilen takım oyunu sonrasında dokunulmazlık oyununu oynamak üzere diğer arkadaşları gibi tezgahının başına geçti. O gün yapılan yemeklere ilişkin Fatma Nur’a soru soran Mehmet Şef, kendisini şaşkına uğratan bir cevap ile karşılaştı. Fatma Nur, katmere ilişkin şu ifadeleri kullandı: “Katmer ortada kalmıştı. ‘Ben yapayım’ dedim. Daha önce yapmadım ama hamurunun nasıl açıldığını biliyorum. Ben yaparken Yağız da geldi yardım ettim. Kıvanç abi de pişirdi. Ekipçe çalıştık. Ben takımda bir problem görmüyorum.”

MEHMET ŞEF ÇILDIRDI!

Fatma Nur’un “ben takımda bir problem görmüyorum” demesi üzerine sinirleri bozulan Mehmet Şef, Fatma Nur’a olan tepkisini şu sözler ile ifade etti: “Vallahi delireceğim. Artık anlatamıyoruz derdimizi. Kendi kendime konuşmaya başladım. Ne sorunu yok? Çiğ yemekler var, çıkmayan tabaklar var ama yarışmacılar mutlu ve başarılı olduklarını söylüyorlar.”

BARIŞ’TAN FATMA NUR’A SERT TEPKİ!

Bu hafta aynı takımda yarışan Barış ile Fatma Nur, hafta boyunca gerginlik yaşadı. Sert çıkışları ile dikkat çeken Fatma Nur, bu kez Barış’ın tepkisi ile karşılaştı. Barış Fatma Nur’a şu sözler ile yüklendi: “Burada seni kimse sevmiyor. Sen antipatik birisin.”

Exit mobile version