MasterChef Türkiye’de final oyunları başladı: İlk gecenin kazananı belli oldu! Hasan mı? Eren mi?

Ekranların sevilen yarışma programı MasterChef Türkiye, ilgi ile takip edilmeye devam ediyor. Yarışmanın 2021 sezonunun tamamlanmasına günler kala, final oyunları oynanmaya başladı. Finale kalan iki isim dün akşam ilk kez final puanlaması için tabaklar hazırlamaya başladı. Gece boyunca heyecan ile takip edilen finalistler, hazırladıkları tabaklar ile MasterChef Türkiye jüri üyelerini etkilemeye çalıştı.

3 Ayrı Tabak Hazırladılar!

Yayınlandığı günden beri, o dönem içerisinde yayınlanan diğer programları geride bırakarak reyting listesinin ilk sırasına yerleşmeyi başaran MasterChef Türkiye 2021 sezonu ile de büyük ilgi toplamayı başarıyor.

2021 sezonun bitmesine günler kala, finale kalan yarışmacılar olan Eren ve Hasan arasında kıyasıya bir rekabet yaşanıyor. Finalistler dün akşam ilk kez, final hanelerine yazılacak olan puanlar için ter döktü. Jüri üyelerinin verdikleri konseptler dahilinde 3 ayrı tabak hazırlayan Eren ve Hasan, hazırladıkları menüyü beğendirebilmek için ellerinden geleni yaptı.

Menüler Belli Oldu!

MasterChef Türkiye’nin dün akşam yayınlanan bölümünde yarışmacılara 3 farklı konsept verildi. Jüri üyeleri Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna, Eren ve Hasan’ın hazırlamaları gereken tabakların hangi konsept dahilinde olması gerektiğini belirledi. Buna göre yarışmacılardan ilk olarak, yarışmaya katılmaya hak kazandıkları ilk yemeği yapmaları istendi.

Yarışmacılar ikinci tabaklarını kendi belirledikleri 4 ürün ve diğer ana ürünler ile hazırladı. Finalistlerin hazırladığı son tabakların ise kendi hayatlarına damga vuran, etkileyici bir yemeklerden oluşması istendi.

İlk Günün Kazananı Belli Oldu!

Eren ve Hasan, 13 Ocak Perşembe günü yayınlanan MasterChef Türkiye bölümünde final için hanelerine yazılacak olan ilk puanları almak için yarıştı. Gecenin sonunda yarışmacıların 3 farklı konseptte hazırladıkları tabakları değerlendiren jüri üyeleri, tabakları ayrı ayrı puanlandırdı. Jüri üyelerinin yarışmacılar için verdiği toplam puanlar şu şekilde:

Jüri üyelerinin 3 ayrı tabak için yarışmacılara verdiği puanlar sonucunda gecenin kazananı, Eren oldu. Yarışmacılar final oyunlarına bugün de devam edecek.

Exit mobile version