MasterChef Türkiye’de görülmemiş skor Tam 7- 0 mağlup oldular! Eleme adayları kimler oldu? Dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Dün yeni bölümü ile ekranlara gelen MasterChef Türkiye yarışması, takım oyununda tarihinde görülmemiş bir skora imza attı. Gecenin sonunda eleme adayları da belli oldu.

TAKIM OYUNUNDA 7 BÖLGEDEN 7 YEMEK!

MasterChef Türkiye dün yeni bölümü ile ekranlara geldi. Haftanın ilk takım oyununu oynamak için karşı karşıya gelen kırmızı takım ile mavi takım, şeflerden gelecek olan menünün açıklanmasını heyecan ile beklerken, jüri üyeleri tatlı bir sürpriz yaptı.

30 Ağustos Zafer Bayramı sebebi ile yarışmacılardan 7 bölgeden toplamda 7 yemek yapmalarını isteyen jüri üyeleri, 1 saatlik süreyi başlattı. Arabaşı çorbası, babagannuş, simit kebabı, Tire kebabı, kadayıf tatlısı, midye dolma ve karalahana sarması yemeklerinden oluşan menüyü en iyi şekilde çıkararak haftanın ilk takım oyununu kazanmak isteyen takım yarışmacıları, yeteneklerini ortaya koydu.

GÖRÜLMEMİŞ SKOR!

Süre sonunda takımlar tarafından hazırlanan yemekleri tek tek tadan jüri üyeleri, aralarında yaptıkları kısa bir toplantının ardından tabakları değerlendirdi. Arabaşı çorbasından kadayıf tatlısına kadar 7 yemeği tek tek değerlendiren jüri üyeleri, MasterChef Türkiye’de tarihe geçen 7- 0’lık skoru açıkladı. Ezici bir üstünlük ile yarışmayı kazanan takım, kırmızı takım oldu.

ELEME ADAYLARI BELLİ OLDU!

7- 0’lık inanılmaz skorun ardından dokunulmazlık oyununa çıkan mavi takım yarışmacıları, Danilo Şef’in imzasını taşıyan peynirli makarnayı en iyi şekilde yapabilmek için süre ile yarıştı. Sürenin sonunda şef tabağını en iyi şekilde yaparak dokunulmaz olmayı hak eden isim, yarışmaya yedeklerden dahil olan Görkem oldu.

Görkem, eleme adayı olarak Onur’un ismini verirken, yapılan eleme oylaması sonunda ismi en çok çıkarak ikinci eleme adayı olan kişi Burak Revanbaş oldu.

Exit mobile version