MasterChef Türkiye’de haftanın ikinci takım oyunu oynandı! 7 Eylül 2022 MasterChef Türkiye’nin kazananı kim oldu? Eleme adayları belli oldu mu?

Ekranların fenomen yarışma programlarından MasterChef Türkiye, dün akşam yine seyircisi tarafından yakından takip edildi. Uzun süredir reyting rekorlarını elinde tutmayı başaran sevilen yarışma programında, haftanın ikinci takım oyunu oynandı. Gecenin sonunda ise 3’üncü ve 4’üncü eleme adayları belli oldu.

TAKIM OYUNUNDA ÇİFT TADIM YAPTI!

Dün akşam yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkan MasterChef Türkiye yarışmasında haftanın ikinci takım oyunu oynandı. İlk takım oyununu kaybederek iki eleme adayı çıkaran kırmızı takım, ikinci oyunu kazanmak için tüm yeteneklerini ortaya koydu. Mavi takım ise ikinci galibiyeti alarak galibiyet serisini devam ettirmek için daha hırslı yarıştı.

Tezgahlarının başlarına geçen ve Anadolu yemekleri yapmaları istenen mavi ve kırmızı takım oyuncuları, jüri üyelerinin ikazları ile birden duraksadı. Mehmet Şef, kırmızı takımda yer alan Metin’in çift tadım yaptığını belirtti.

KAZANAN TAKIM BELLİ OLDU!

Sürenin sonunda farklı isimlere sahip olan geleneksel yemekleri jüri üyelerine servis eden mavi ve kırmızı takım oyuncuları, değerlendirme sonuçlarını heyecan içerisinde bekledi. Ünlü şeflerin değerlendirmeleri sonucunda haftanın ikinci takım oyununu kazanan taraf, yine mavi takım oldu. Mavi takımın kazanmasının ardından kırmızı takım oyuncuları yeni bir dokunulmazlık oyunu oynadı.

ELEME ADAYLARI BELLİ OLDU!

Dokunulmazlık oyununa çıkan kırmızı takım oyuncuları, isimlerinin yazılmaması ve bir günü daha rahat geçirebilmek adına tüm yeteneklerini ortaya koydu. Şef yemeğinin yapıldığı etabın galibi ise Büşra oldu.

Dokunulmazlığın sahibi olan Büşra eleme adayı olarak kırmızı takımın kaptanı Melih’i gösterdi. Daha sonrasında yapılan açık oylama sonucunda ismi en çok çıkan ve haftanın 4’üncü eleme adayı olan isim Yağız oldu.

Exit mobile version