Magazin

MasterChef Türkiye’de kıran kırana mücadele: Tek fark ile o takım kazandı! 1 Eylül 2022 MasterChef Türkiye eleme adayları kimler oldu?

Dün akşam yeni bölümü ile izleyicinin karşısına çıkan MasterChef Türkiye, yine reyting rekorlarını alt üstü. Gecenin sonunda hem haftanın kazanan takımı hem de 5’inci ve 6’ıncı eleme adayları belli oldu.

İZMİR’DE TAKIM OYUNU OYNADILAR!

MasterChef Türkiye dün akşam yeni bölümü ile ekranlara geldi. Her hafta 2 takım oyununu stüdyoda 1 takım oyununu ise şehir dışında oynayan mavi ve kırmızı takım oyuncuları, dün akşamki bölümde, izleyicinin karşısına İzmir’de çıktı.

İzmir’de ufak bir gezinti yapan sonrasında ise Urla’da kurulan tezgahlarda 7 konuğa İzmir’in meşhur lezzetlerini sunan takım oyuncuları, son takım oyununu kazanmak ve haftanın kazananı olabilmek adına tüm yeteneklerini ortaya koydu.

KIRAN KIRANA MÜCADELE!

Yarışmacıların yemeklerini tadan 7 konuk, yapılan yemekleri tek tek oylayarak Danilo Zanna’nın elinde bulunan kapalı sandığa koydu. Stüdyoda oyları açan jüri üyeleri, heyecanlı anlara tanıklık etti. Toplamda 35 oyun içerisinden 18 oyu alanın galip geleceği yarışmada, 17’ye 17’lik skor ile son ana kadar büyük bir heyecan yaşandı.

Son oyun kırmızı takım lehine olduğunu açıklayan Danilo Zanna, böylelikle hem dün geceki oyunun hem de haftanın kazananının kırmızı takım olduğunu duyurmuş oldu.

ELEME ADAYLARI BELLİ OLDU!

Haftayı kırmızı takıma karşı 2-1’lik yenilgi ile kapatan mavi takım oyuncuları, oylamadan sonra dokunulmazlık oyunu oynamak için tezgahların başına geçti. Şeflerin verdiği yemeği en iyi şekilde yapabilmek ve dokunulmazlığı kazanabilmek adına yemek yapma yeteneklerini ortaya koyan mavi takım oyuncuları arasında kıyasıya bir rekabet yaşandı.

Dokunulmazlık oyununun sonunda yapılan değerlendirmede, yapılan yemeklerin arasından en başarılı olanın sahibi Melih oldu. Elenme adayı olarak Görkem’in ismini veren Melih’ten sonra toplu bir oylama yapıldı. Oylama sonucunda ismi en çok çıkarak haftanın 6’ıncı eleme adayı olan isim ise kaptan Metin oldu.