Magazin

MasterChef Türkiye’de olaylı gece! Mehmet Yalçınkaya’dan yarışmacı adaylarına şok sözler: “Bunu yapamıyorsanız burada işiniz ne?”

Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna’nın jüri koltuğunda oturdukları MasterChef Türkiye yarışması, bu sene 4’üncü sezonu ile ekranlara geliyor. 1 Temmuz tarihinde yeni yayın hayatına start veren fenomen yarışma programı, geçtiğimiz hafta ikinci eleme turunu tamamlayarak final elemelerine geçiş yaptı.

Yayınlandığı ilk sezon da olduğu gibi 4’üncü sezonunda da reyting rekorlarını alt üst etmeyi başaran MasterChef Türkiye yarışması, birbirinden yetenekli yarışmacı adaylarını bir araya getirerek izleyicilerin dikkatlerini yine çekmeyi başardı. Geçtiğimiz hafta ikinci eleme turunu tamamlayarak final eleme turuna geçen yarışma programı, dün yeni bölümü ile ekranlara geldi.

Ana yarışmacı kadrosu 18 kişi olacak olan ve bu doğrultuda da final eleme turunu tamamlamak üzere durmadan yeni çekimler yapan yarışma programı, dün yayınlanan bölümünde 3’üncü ana kadro yarışmacısını belirledi. Ancak yarışmacının belirlenmesinden önce stüdyoda gergin anlar yaşandı. Yarışmacı adaylarının bilindik bir tarifi yapamaması, MasterChef jüri üyelerini çıldırttı.

ELEME ETABINDA ŞEKERPARE YAPTILAR!

MasterChef Türkiye yarışması dün yeni bölümü ile ekrana geldi. Yarışmacı adaylarından şekerpare yapmalarını isteyen jüri üyeleri, tatlının reçetesini paylaşmadı. Şekerpare tatlısının herkes tarafından bilindiğini ve MasterChef Türkiye’de bu etaba gelmeyi başarmış olan yarışmacı adayları tarafından rahatlık ile yapılması gerektiğini belirten jüri üyeleri, süreyi başlattı.

ŞAŞKINA DÖNDÜLER!

Yarışmacı adaylarının hazırladıkları tabakları tatmak üzere masalarına giden jüri üyeleri şaşkınlık geçirdi. İki yarışmacının yetiştiremediği, bir yarışmacının pişiremediği diğerinin ise tabağa alamadığı şekerpareleri görünce şok olan jüri üyeleri, birçok şekerparenin olması gerektiği gibi yapılmadığını ifade etti.

MEHMET ŞEF SERT ELEŞTİRDİ!

Gece sonunda yalnızca iki şekerpare tabağını beğendiklerini belirten jüri üyeleri, yarışmacı adaylarını oldukça sert eleştirdi. Mehmet Şef “bunu da yapamıyorsanız burada ne işiniz var?” diyerek kızgınlığını ifade etti.