MasterChef Türkiye’de şaşırtan veda: 18 Eylül 2022 MasterChef Türkiye’de kim elendi?

Hafta boyunca oynana takım oyunlarının ardından büyük bir yenilgi alarak 6 eleme adayını da kendi takımlarından çıkarmak durumunda kalan kırmızı takım, dün akşam bir kez daha sahneye çıktı. Kırmızı takımdan 6 yarışmacı, eleme etabında karşı karşıya geldi.

İLK ETAP OYNANDI!

Hafta boyunca oynanan takım oyunlarını kaybeden kırmızı takım oyuncuları, dün bir kez daha sahneye çıktı. Fatma Nur, Barış, Vural, Kıvanç, Melih ve Atike’nin eleme potasında olduğu akşamda şefler yarışmacılardan, ilk etap için peynirin ana ürün sayılacağı yaratıcı bir tabak yapmalarını istedi.

En iyi tabağı yaparak bu haftayı elenmeden kapatmak isteyen 6 eleme adayı yarışmacı, tüm yeteneklerini ortaya koydu. Akşamın sonunda en iyi tabağı yaparak yukarı çıkmaya ve MasterChef Türkiye hayallerine bir hafta daha devam edecek olan isim, Kıvanç oldu. Kıvanç’tan sonra Atike ve Vural’da elenmemeyi garantiledi.

İKİNCİ ETABA ÇIKTILAR!

Eleme oyununun ilk etabında şeflerin istedikleri kriterlerden uzak tabaklar hazırlayarak ikinci etapta da yarışmak zorunda kalan Fatma Nur, Barış ve Melih, bir şef tabağını en iyi şekilde hazırlayabilmek adına karşı karşıya geldi. Haftayı elenmeden kapatmak isteyen üç yarışmacı, şef tabağına en yakın tabağı hazırlayabilmek için tüm yeteneklerini ortaya koydu.

ELENEN İSİM BELLİ OLDU!

Şef tabağına en yakın tabağı hazırlamak adına düzenlenen ikinci tur eleme etabında, yarışmacılar tek tek jüri üyelerinin karşılarına çıktı. Yapılan değerlendirme sonucunda şef tabağına en uzak tabağı hazırlayan ismin, yarışmanın başından itibaren favori olarak gösterilen isimlerden birisi olan Melih olduğu açıklandı. Melih’in vedası, başta yakın arkadaşları Metin ve Yağız’ı sonrasında ise ekranları başlarında yer alan izleyicileri şaşırttı.

Exit mobile version