Masterchef Türkiye’de Skandal Olay! Acun Ilıcalı O Yarışmacıyı Kovmak İstedi, Yapım Ekibi Araya Girdi!

Ekranların sevilen yarışma programlarından birisi olan MasterChef Türkiye, ilk olarak 2011 yılında Show TV kanalında yayınlanmış ancak reyting beklentisini karşılayamadığı için bir sezonun sonunda ekranlara veda etmişti.

Yayın hayatına 7 yıl ara veren ve 2018 yılında Acun Ilıcalı’nın Tv8 kanalını satın alması ile birlikte tekrar gündeme gelen MasterChef Türkiye yarışması, o tarihten bu yana değişmeyen konsepti ve jüri üyeleri ile izleyicilerin evlerine konuk olmaya devam ediyor.

Bu sene 5’inci sezonu ile ekranlara gelen ve 1 Temmuz tarihinde yeni sezonu için start veren MasterChef Türkiye yarışması, Somer Sivrioğlu, Danilo Zannı ve Mehmet Yalçınkaya’nın jüri üyeliğinde ana yarışmacı kadrosunu belirlemek üzere çalışmalara son sürat devam ediyor. Dün gece yayınlanan bölüm ile birlikte 18 kişilik ana kadronun 14’üncü kişisini belirleyen fenomen yarışma programı, ana sezon yapımları başladığında da reytingleri tazelemeye devam edecek gibi görünüyor.

Birbirinden yetenekli ve bir o kadar da renkli karakterlere sahip olan yarışmacı adaylarını ana kadroya dahil eden MasterChef Türkiye yarışması, bugün yeni bir iddia ile gündeme geldi. Magazin gündemine ve sosyal medyaya bomba gibi düşen yeni iddiaya göre kanal sahibi Acun Ilıcalı’nın, ana kadroya giren yarışmacılardan birisini çıkarmak istediği ancak yapım ekibinin araya girdiği öğrenildi.

ACUN ILICALI’DAN O KİŞİYE VETO!

Geçtiğimiz günlerde 3’üncü grubun final elemelerine başlayan MasterChef Türkiye yarışması, gruptan balkona ikinci olarak çıkan Fatma Nur’u izleyicinin karşısına çıkardı. Sivri dili ve iddialı hareketleri ile gündeme gelen Fatma Nur’un, Acun Ilıcalı’nın da radarına takıldığı ve Ilıcalı’nın “ben bununla uğraşamam” diyerek Fatma Nur’u kadrodan çıkarmak istediği öne sürüldü.

YAPIM EKİBİ ARAYA GİRDİ!

Acun Ilıcalı’nın Fatma Nur ile ilgili söylediklerinden sonra araya giren yapım ekibi, Ilıcalı’yı Fatma Nur’un kalması konusunda ikna ettiği iddia edildi.

SON ŞANS!

Bir diğer iddiaya göre Acun Ilıcalı’nın Fatma Nur’u yakından takip edeceği ve en ufak bir yanlışında yarışmacıyı kadrodan çıkacağı öğrenildi.

Exit mobile version