MasterChef Türkiye’de yarışmacılar birbirine girdi: “Delirtme beni”

Jüri üyeliğini Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu’nun yaptığı MasterChef Türkiye, geçtiğimiz gün yeni bölümüyle izleyicilerin karşısına çıktı. Yeni bölümde haftanın dokunulmazlık oyunu oynandı. Yarışmacıların tartışmaları ise güne damga vurdu.

Mert ve Eren tartıştı

Günün yarışmasında Kıbrıs mutfağına ait menü hazırlayan yarışmacılar, oyunun henüz başında gerginlik yaşamaya başladı. Takım kaptanı Eren, hamur katlamada sorunlar yaşayan Mert ile tartıştı. İki yarışmacının arasındaki tansiyon bir anda alevlenince araya takım arkadaşları girdi.

“Delirtme beni!”

Tansiyonun sürekli üst düzeylerde seyrettiği yarışmada birbirine kemerle bağlanarak yemek yapmaya çalışan yarışmacılar arasında bir tartışma daha yaşandı. Verilen sürenin bitmesine doğru, kırmızı takım adına yarışan Dilara ile Safanur arasında tartışma çıktı. Safanur, yaptığı menüye karıştığını iddia ettiği takım arkadaşı ile gerginlik yaşadı. Safanur, “Dilara yapma, karışma. Sen neyi zorluyorsun? Ben senin tabağına gelip elimi sürüyor muyum? Delirtme beni” diye bağırdı. Dilara ise takım arkadaşının bu tepkisi karşısında “Uzatma Safanur sürerim, git benden uzaklaş” yanıtını verdi.

Exit mobile version