Magazin

MasterChef Türkiye’de yeni takımlar belli oldu! Mavi takımın kaptanlığını kim aldı? Kırmızı takımın kaptanlığına kim seçildi?

Ekranların sevilen yarışma programlarından MasterChef Türkiye, dün akşam yeni bölümü ile izleyicisinin karşına çıktı. Son yedek yarışmacı olan Şule’nin de kadroya dahil olması ile birlikte sezonu resmen başlatmış olan fenomen yarışma programı, heyecanlı anlara tanıklık etti.

MasterChef Türkiye’nin yayınlanan yeni bölümünde haftanın kaptanlık oyunu oynanırken gecenin sonunda kırmızı ve mavi takım kadroları belli oldu.

KAPTANLIK OYUNU OYNANDI!

Pazar günü yaşanan eleme gecesinin ardından yeni haftaya kaptanlık oyunu ile başlayan MasterChef Türkiye, dün akşam yeni bölümü ile izleyicilerinin karşısına çıktı. Haftanın kaptanlık oyununu kazanarak bir hafta boyunca mavi takımın kaptanı olma avantajını elde etmek isteyen yarışmacılar, şeflerin istedikleri tabağı en iyi şekilde hazırlayabilmek adına tüm yeteneklerini ortaya serdi.

İKİLİ DÜELLO OYNANDI!

Haftanın kaptanlık oyununun ilk etabında şeflerin istedikleri tabağı en lezzetli ve en yaratıcı şekilde hazırlayan isimler Çağatay ve Büşra oldu. Kaptanlık oyununun ikinci etabında karşı karşıya gelen Çağatay ve Büşra’dan toplamda 9 kalem ürünün gramajlarını tahmin etmeleri istedi. Gecenin sonunda gramaj tahminini en iyi şekilde yaparak mavi takımın kaptanlığını kazanan isim, Çağatay oldu.

TAKIMLAR BELLİ OLDU!

Çağatay’ın kaptanlık oyununu kazanması ile birlikte yeni hafta resmen başlamış oldu. Kısa bir değerlendirmenin ardından kırmızı takım kaptanlığına Ayaz’ı seçen Çağatay, kendi takımını oluşturdu. Ayaz da karşılığında yeni haftanın kırmızı takım kadrosunu kurdu. Ayaz’ın ve Çağatay’ın seçimleri sonunda oluşan haftanın mavi ve kırmızı takım kadroları şu şekilde:

  • Ayaz’ın takımı: Metin, Gamze, Burak Kaya, Serpilay, Yağız, Kıvanç, Barış, Burak
  • Çağatay’ın takımı: Fatma Nur, Şule, Tolga, Atike, Görkem, Kaan, Tayfun, Büşra