GündemMagazin

MasterChef Türkiye’den izleyenlerine üzen haber: Yarışmaya veda etti!

MasterChef Türkiye’den sevenlerine üzen haber geldi. Dün akşam yayınlanan bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Gamze, Burak Kaya, Tolga ve Büşra arasında eleme heyecanı yaşanırken gecenin sonunda sevenlere üzen haber verildi. Masterchef Türkiye’ye veda eden isim veda konuşmasını gerçekleştirerek yarışmadan ayrıldı.

YARIŞMAYA VEDA ETTİ

Yarışmanın ikinci etabına kalan Tolga ve Gamze, Danilo Zanna’nın “Bruschetta” tabağını yapmaya çalıştı. Zanna’nın imza tabağına en uzak tabağı çıkaran Gamze, MasterChef Türkiye’den elendi.

Gamze’nin vedasının ardından konuşan Somer Sivrioğlu “Geçen yıl 2. turda elenmiştin. Bu yıl MasterChef’i 9. olarak tamamladın. İnanılmaz bir gelişme gösterdin. ‘Hem çocuklarına hem de hayallerini erteleyen kadınlara örnek olmak istiyorum’ demiştin. Bence bu örneği fazlasıyla onlara gösterdin. Senin yolun buraya kadarmış. O çok özlediğin çocuklarına bugün itibariyle kavuşuyorsun” dedi.

DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI

Şeflerden aldığı övgüler karşısında duygusal anlar yaşayan Gamze, “Burada yemekler yaptık. Bazen kötü bazen de iyi… Hepsini siz tattırdım. Başka insanların hayali olan bir şey bu. Bana kattıklarınız için çok teşekkür ederim. Yaşamak bir hayatın içinde var olmaksa eğer benim de yolum buradan geçti diyeceğim. Kazandıklarımı cebime koyup erken de olsa buradan veda edeceğim. Her şey için çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.