MasterChef Türkiye’nin ana kadro seçmelerinde skandal olay! Melih’in kıymasını alan yarışmacı adayı, kameralara yakalandı!

2018 yılından bu yana Tv8 ekranlarında yayınlanan ve yayınlandığı ilk günden bu yana kendi kategorisinin yanı sıra diğer kategorilerde de reyting rekortmeni olmayı başaran fenomen yarışma programı MasterChef Türkiye, bu sene 4’üncü sezonu ile ekranlara geliyor.

Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna gibi ünlü şeflerin jüriliğini yaptığı MasterChef Türkiye yarışması, bu sene 1 Temmuz tarihinde 4’üncü sezonunun startını verdi. Sevilen yarışma programı ilgi ile takip edilmeye devam edilirken, bu haftanın başı itibari ile birinci ve ikinci tur elemelerini başarılı bir şekilde tamamlayan yarışmacı adayları, son eleme turu olan final etabında kozlarını paylaşmaya başladı.

Pazartesi günü yayınlanan bölümü ile birlikte ana yarışmacı kadrosuna dahil olan ilk ismi belirleyen MasterChef Türkiye yarışması, dün yayınlanan bölümünde ikinci yarışmacıyı belirlemek üzere bir eleme gecesi düzenledi. Eleme gecesinde yarışmacı adaylarından İspanyol böreği yapmalarını isteyen jüri üyeleri, yemeğin yapılışı hakkında bilgi verdikten sonra süreyi başlattı.

Yalnızca bir yarışmacı adayı tarafından bilinen İspanyol böreği, yarışmacı adaylarının büyük bir strese girmelerine sebep oldu. Stresli olan yarışmacı adayları, bir yarışmacı adayının yaptığı hata ile şaşkınlık yaşadı.

İSPANYOL BÖREĞİNİ KİMSE BİLEMEDİ!

Jüri üyeler, yarışmacı adaylarına “İspanyol böreğini bilen var mı?” diye sordu. Sorulan soruya yalnızca bir kişinin “evet” şeklinde yanıt vermesi, jüri üyelerini şaşırttı. Hiç bilmedikleri bir yemeği yapmak için yola koyulan yarışmacı adayları, zor dakikalar geçirdi.

“KIYMAM KAYIP!”

Yemek hazırlık aşamalarında yarışmacı adaylarından Melih, baharatlayıp dinlenmesi üzerine buzdolabına koyduğu kıymasını yerinde bulamadı. Bunun üzerine Somer Şef’e seslenen Melih, “şef, kıymam kayıp” dedi.

KULLANDIRMADI!

Melih’in sorusu üzerine “ben aldım, kendi payım sandım” diye yanıt veren Tolga, Somer Şef’in tepkisi ile karşılaştı. Zamanın bitmesine son 10 dakika kala yaşanan bu olaydan sonra Somer Şef, Tolga’ya yeni kıyma almasını, Melih’in kıymasını kullanamayacağını söyledi.

Exit mobile version