Magazin

MasterChef Türkiye’nin başarılı şefi Somer Sivrioğlu’ndan, genç sevgilisi Pınar Kayabaşı’na romantik doğum günü kutlaması “Mutluyuz, seviyoruz, yaşıyoruz!”

5 sezondur MasterChef Türkiye’nin jüri üyeliğini üstlenen ünlü şef Somer Sivrioğlu, son dönemlerin en çok konuşulan isimlerinden birisi oldu. Sosyal medya hesabını sıklık ile işi için aktif olarak kullanan ünlü şef, bu sefer de sevgilisinin doğum gününü kutlamak için kullandı.

SEVGİLİSİNİN DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLADI!

Sosyal medya hesabını genel olarak işi için aktif olarak kullanan ünlü Şef Somer Sivrioğlu, işi dışında yaptığı paylaşımlarda da sıklık ile çocuklarına yer vererek özel hayatını gizli tutmayı tercih ediyordu. Bir süredir birlikte olduğu Pınar Kayabaşı’nın doğum günü olması sebebi ile bu kuralını bozan Somer Sivrioğlu, sevgilisi ile birlikte çekilmiş oldukları fotoğraf karelerini, Instagram hesabından arka arkaya yayınladı.

Somer Sivrioğlu sevgilisi Pınar Kayabaşı ile çekilmiş oldukları eğlenceli fotoğraf karelerini paylaştıktan sonra “mutlu yıllar” yorumunu düştü.

“SEVİYORUZ, YAŞIYORUZ!”

Sevgilisi Pınar Kayabaşı’nın doğum gününü romantik fotoğraf kareleri ile kutlayan ünlü şef Somer Sivrioğlu, daha sonrasında da oldukça duygu yüklü cümleler kurdu. Mutlu bir beraberlik içerisinde olan Somer Sivrioğlu, ilişkisine dair şu ifadeleri kullandı: “İyi olmak lazım bu hayatta. Güzel bakmak gerek mutluluğa, sevene. Sevgiye saygı duymak lazım, o kadar az ki… Biz mutluyuz, seviyoruz, yaşıyoruz. Şükür!”

YAŞ FARKI ŞAŞKINA ÇEVİRDİ!

Özel hayatını kameraların önünde yaşamadığı için ünlü şefin bir sevgilisi olduğunu dahi bilmeyen sosyal medya kullanıcıları, Sivrioğlu’nun romantik doğum günü kutlamasından sonra Pınar Kayabaşı’nı araştırmaya başladı. Sosyal medya kullanıcıları, ünlü şef ile sevgilisinin arasındaki yaş farkını görünce şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Ünlü isimler ile de tanışan ve güzel dostlukları olan Pınar Kayabaşı 30, Türk mutfağını yıllardır yurtdışında tanıtarak sayısız başarıya sahip olmuş olan Şef Somer Sivrioğlu ise 51 yaşında.