Magazin

MasterChef Türkiye’nin son yedek yarışmacısı belli oldu! Yarışma asıl şimdi başlıyor!

Yeni sezonu ile ekranlarda fırtına gibi esmeyi başaran MasterChef Türkiye’nin, 24 Eylül Cumartesi akşamı yayınlanan yeni bölümünde yedeklerden ana kadroya giren son isim belli oldu.

YEDEK KADRO SON KEZ SAHNEYE ÇIKTI!

1 Temmuz tarihinden bu yana yeni bölümleri ile izleyicinin karşısına çıkan fenomen yarışma programı MasterChef Türkiye, yeni sezonunda da reyting rekorlarını alt üst etmeyi başarıyor. Ana kadro yarışmacılarının belirlenmesi ile birlikte yaklaşık olarak 1,5 ay önce takım oyunlarına başlayan sevilen yarışma programı, yedek kadrosu ile de oldukça dikkat çekiyor.

Konsept gereği bir süreliğine her hafta elenen yarışmacının yerine bir yedek yarışmacı dahil eden MasterChef Türkiye yarışması, 24 Eylül Cumartesi akşamı yayınlanan yeni bölümünde son kez yedek kadro ile izleyicinin karşısına çıktı. Ana kadroya giden son treni yakalamak isteyen yedek yarışmacılar, tezgahlarının başlarına geçerek tüm yeteneklerini ortaya koydu.

HEYECANLI DAKİKALAR YAŞANDI!

24 Eylül Cumartesi günü yedek yarışmacıların bulundukları kadro ile ekranlara gelen sevilen yarışma programı MasterChef Türkiye’de heyecanlı anlar yaşandı. Ana kadroya girmek ve MasterChef Türkiye hayallerine kaldıkları yerden devam edebilmek isteyen yarışmacılar, son şanslarını en iyi şekilde kullanabilmek adına hünerlerini sergilediler. Şeflerin istedikleri yemeği en iyi şekilde hazırlayarak sunan yarışmacılar arasında bulunan Cenkay ve Şule, son ikiye kalarak tansiyonların yükselmesini sağladı.

SON YARIŞMACI BELLİ OLDU!

Cumartesi günü yayınlanan yeni bölümünde de reyting rekorlarını alt üst etmeyi başaran MasterChef Türkiye yarışmasında, yedeklerden ana kadroya girecek olan son yarışmacı belli oldu. Son ikiye kalan Şule ve Cenkay arasında değerlendirmelerde bulunan jüri üyeleri, MasterChef Türkiye’nin ana kadrosuna giren son yedek yarışmacının, Şule olduğunu açıkladı.