MasterChef Türkiye’nin ünlü şefleri sahneye çıktı: Sezonun ilk Masterclass’ı verildi! Mehmet Şef balık, Somer Şef tavuk, Danilo Şef tatlı…

Ekranların sevilen yarışması MasterChef Türkiye, dün akşam yeni bölümü ile ekranlara geldi. Sezonun ilk Masterclass’ı ile izleyicisinin karşısına çıkan fenomen yarışma programı, eğlenceli anlara şahitlik etti.

ŞEFLER SAHNEYE ÇIKTI!

İzleyicilerin bir televizyon programı, yarışmacıların ise bir okul olarak gördükleri MasterChef Türkiye yarışması, dün akşam sezonun ilk Masterclass’ı ile ekranlara geldi. Ünleri ülke sınırlarını aşmış olan şefler Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna, bu kez tadım yapmak için değil tadım yaptırmak için tezgahlarının arkasına geçti.

Sezonun ilk Masterclass’ı için bir toplantı yapan ünlü şefler, yarışmacıların eksiklerini tespit ederek ders niteliğinde bir program hazırladı. Hazırlanan programa göre sıra sıra tezgahların başlarına geçen şefler, yarışmacılar için oldukça önemli bilgiler verdi.

ŞEFLERİN YETENEKLERİ BÜYÜLEDİ!

Dün akşam yayınlanan yeni bölümde hem stüdyoda bulunan yarışmacıların hem de ekranları karşısında bulunan izleyicilerin işlerine yarayacak önemli bilgiler veren MasterChef Türkiye, büyük ilgi gördü. Kendi uzmanlık alanları dahilinde bir Masterclass programı hazırlayan şefler, yetenekleri ile adeta büyüledi.

Masterclass kapsamında tezgaha ilk gelen isim Mehmet Şef oldu. Mehmet Şef deniz mahsulleri konusunda önemli bilgiler verirken büyük balıklardan fileto çıkarmayı, onları temizlemeyi öğretti.

Mehmet Şef’in ardından tezgaha gelen isim Somer Şef oldu. Somer Şef bir bütün tavuk ile neler yapılabileceğini uygulamalı olarak gösterdi ve hazırladığı acılı kanatları yarışmacılara tattırdı.

Somer Şef’in ardından tezgaha Danilo Şef geldi. İtalyan şef pastacılık kreması ve profiterol hamuruna ilişkin uygulamalı olarak önemli bilgiler paylaştı.

MASTERCLASS’IN KAZANANI BELLİ OLDU!

3 ayrı ders niteliğinde Masterclass eğitimi alan yarışmacılar, eğitimlerden sonra öğrendiklerini gösterdi. Düzenlenen yarışmanın kazananı ise Çağatay oldu.

Exit mobile version