MasterChef Türkiye’nin yeni bölümünde acı olay! Hamza Mercimek, iki böbreğini de kaybetti Annem bana can olacak!

Ekranların sevilen yarışma programlarından olan MasterChef Türkiye, yeni sezonunda da en çok konuşulan programlardan birisi olmayı başarıyor. Bu sene 5’inci sezonu ile ekranlara gelen ve sezonu 1 Temmuz tarihinde resmen başlatan fenomen yarışma programı, her sezon olduğu gibi bu sezonda da ilgi ile takip ediliyor.

Yaklaşık olarak 2 ay önce yeni sezonu ile izleyicilerin evlerine konuk olmaya başlayan MasterChef Türkiye yarışması, bu süre içerisinde ana yarışmacı kadrosunu ve yedek kadroyu belirlemek üzere sayısız eleme etapları düzenledi. Yüzlerce başvurunun içerisinden titizlik ile elemeler yapan jüri üyeleri, hak edenin kazanması adına yoğun bir çalışma temposu içerisine girdi. Öyle ki jüri üyelerinin birkaç program üst üste aynı kıyafetleri giymeleri “bu adamları evlerine gönderin de dinlensinler” yorumlarının yapılmasına sebep oldu.

Zorlu geçen eleme etaplarını pazar akşamı nihayet tamamlayan MasterChef Türkiye yarışması, dün gece sezonun ilk kaptanlık oyunu ile izleyicisinin karşısına çıktı. Kaptanlık oyununa geçmeden önce 2021 sezonunda yarışan ana kadro yarışmacılarını stüdyoya davet eden jüri üyeleri, eski yarışmacıların her biri ile tek tek sohbet etti ve yarışmadan sonra hayatlarının nasıl şekillendiğini öğrenmeye çalıştı.

Eski yarışmacılar ile hasret giderdikleri esnada yarışmacılardan Hamza Mercimek’in stüdyoda olmadığını fark eden jüri üyeleri, Hamza’nın niçin gelmediğini sordular. Acı gerçek ise eski yarışmacılardan Burcu’nun açıklaması sonrasında ortaya çıktı.

ESKİ YARIŞMACILARI DAVET ETTİLER!

Artık MasterChef’te bir gelenek haline gelen eski yarışmacıların yeni yarışmacıların önlüklerini bağlamaları durumu, dün akşam yine gerçekleşti. Jüri üyeleri 2022 sezonunun ilk takım oyunu öncesinde yeni yarışmacıların önlüklerini bağlamaları üzere 2021 yarışmacılarını stüdyoya davet etti.

HAMZA’DAN KÖTÜ HABER!

Eski yarışmacılar ile sohbet ettikleri esnada Hamza’nın aralarında bulunmadığını fark eden jüri üyeleri “Hamza nerede?” diye sordu. Burcu, Hamza’nın iki böbreğini birden kaybettiğini açıklayarak herkesi üzdü.

“ANNEM BANA CAN VERECEK!”

Hamza ile konuşan jüri üyeleri duygusal anlar yaşarken Hamza’nın, annesinden böbrek nakli olacağı öğrenildi. Hamza “annem bana can olacak” ifadelerini kullandı.

Exit mobile version