Gündem

MasterChef Türkiye’nin yeni sezonunun ilk fragmanı yayınlandı! Yarışmaya öyle bir isim katıldı ki jüri üyeleri şaşkınlıktan küçük dillerini yuttu!

Yabancı bir yarışma programından Türk ekranlarına uyarlanarak 2011 yılında yayın hayatına başlayan MasterChef Türkiye yarışması, son 4 senedir Tv8 ekranları aracılığı ile izleyicinin karşısına çıkıyor. Her sezonunda birbirinden farklı karakterlere sahip olan yarışmacıları kadrosuna dahil eden ve bu sayede de renkli görüntülerin ortaya çıkmasını sağlayan fenomen yarışma programı, yeni sezonu için geri sayıma başladı.

Yaklaşık olarak bir hafta sonra izleyicinin karşısına çıkacak olan MasterChef Türkiye yarışması için hazırlık çalışmaları sürerken, yeni sezonun ilk fragmanı yayınlandı. Fragmanda, bu sene ki yarışmacıların mesleki anlamda oldukça hazırlık geldikleri gözlenirken yarışmaya katılan bir isim jüri üyelerini şaşkına çevirdi.

MasterChef Türkiye İçin Geri Sayım Başladı!

Tv8 ekranlarının fenomen yarışma programlarından biri olan MasterChef Türkiye, 2018 yılından bu yana olduğu gibi bu yaz da yeni sezonu için hazırlıklarını sürdürmeye devam ediyor. Yeni sezonun ne zaman başlayacağı bir süredir merak ediliyorken, kanal yönetimi tarafından yapılan açıklama ile birlikte yarışmanın 1 Temmuz tarihinde, yeni sezonun ilk bölümü ile izleyicinin karşısına çıkacağı kesinleşti.

İlk Fragman Yayınlandı!

Binlerce kişi tarafından seyredilen MasterChef Türkiye’nin yeni sezonuna ilişkin ilk fragman yayınlandı. Fragmanda, yarışmacıların henüz başlangıç noktasında olmalarına rağmen daha önceki sezonlara oranla çok daha hazırlıklı geldikleri gözlendi. Jüri üyeleri Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya’nın da yarışmanın jüri koltuğunda oturuyor olmaları, şimdiye kadar “jüri değişikliği” başlığı altında ortaya atılmış olan iddiaların doğru olmadığını gösterdi.

Yeni Yarışmacı Şaşkınlık Yarattı!

Yayınlanan yeni fragmanda eski bir yarışmacının bir daha katıldığını düşünen jüri üyeleri “biz seninle daha önce yapmadık mı?” sorusunu yöneltti. “Burayı çok sevdim, bir daha katılmak istedim” şeklinde yanıt veren yarışmacı, sonrasında “o benim ikizimdi” diyerek kardeşini çağırdı. İkizlerin tıpa tıp aynı görünmesi, jüri üyelerini şaşkına çevirdi.