MasterChef Türkiye’ye yeni jüri sözleşmesi! Eski yarışmacının jüri koltuğuna oturacağı gündemi salladı! O isimi yarışmacı koltuğundan, jüri koltuğuna transfer oldu!

İlk olarak 2011 yılında aynı format ile Show TV ekranlarında yayınlanmaya başlanan sonrasında ise Acun Ilıcalı’nın Tv8 kanalını satın alması ile birlikte yeni kanalına transfer olan MasterChef Türkiye yarışması, yeni sezonda da yayınlanmaya başladı. 2018 yılında başlamış olduğu Tv8 macerasını bu sezon da aynı kanalda sürdüren fenomen yarışma programı, milyonlarca izleyici tarafından yakından takip edilmeye devam ediyor.

30 Haziran tarihinde final programı ile ekranlara gelen Survivor All Star yarışmasının hemen ardından 1 Temmuz tarihinde yayınlanan ilk bölümü ile yeni sezonuna start veren MasterChef Türkiye, her sezonunda olduğu gibi bu sezonunda da reyting rekoru kırmayı başardı. Yarışmanın formatı kadar jüri üyeleri de gündeme ilk sıradan giriş yapmayı başarırken, jüri koltuklarının yanına bir yenisinin daha ekleneceği iddiası gündeme bomba gibi düştü.

“Jüri Üyeleri Değişecek” Denmişti!

Ocak ayından bu yana yeni sezonu için çalışmaları süren MasterChef Türkiye yarışması, henüz başlamadan kendisi hakkında birçok iddianın ortaya atılmasına sebep olmuştu. 3 sezondur yarışmanın jüri üyeliğini yapan Mehmet Yalçınkaya’nın bu sezon için Acun Ilıcalı ile para konusunda anlaşamadığı ve bu yüzden de yeni sezonda yer almayacağı iddia edilmişti. Ayrıca yarışmanın bir diğer jüri üyesi olan Somer Sivrioğlu’nun da kendi yoğunluğundan ötürü programa dahil olamayacağı söylenmişti.

İddialar Yalan Çıktı!

Bir süredir MasterChef’in yeni sezonu için jüri üyelerinde değişiklik olup olmayacağı gizemini koruyan bir konu olarak gündemde kalmaya devam ederken, tartışmalara son noktayı yarışmanın ilk bölümü koydu. 1 Temmuz tarihinde yeni sezonuna başlayan MasterChef Türkiye, yoluna Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu ile devam ediyor.

Yeni Jüri Üyesi Mi Geliyor?

Cuma günü ilk bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkan MasterChef için yeni bir iddia ortaya atıldı. Söylenenlere göre Acun Ilıcalı’nın 2020 yarışmacılarından Barbaros Yoloğlu ile anlaşmaya vardığı ve Yoloğlu’nun yarışmanın asıl kadrosunun belli olmasından sonra programa 4’üncü jüri üyesi olarak dahil olacağı iddia edildi.

Exit mobile version