Kültür Sanat

MasterChef yarışmacıları bölüm başı kaç para kazanıyor?

TV8 ekranlarının sevilen yarışması MasterChef yarışmacıların bölüm başına kaç para kazandıkları merak konusu oldu. Kulislerden gelen bilgilere göre, yarışmacıların kazandığı para ortaya çıktı. İşte MasterChef Türkiye yarışmasında bölüm başına kazanılan para…

Ekranların sevilen yemek yarışması ile ilgili en merak edilen konulardan biri de yarışmacıların ne kadar kazanç elde ettikleriydi. Yarışmacılara bölüm başına ne kadar para kazandıkları ise ortaya çıktı. Söz konusu iddialara göre, MasterChef yarışmacıları bölüm başına 20 bin TL kazanıyor. Ancak bazı yarışmacıların diğerlerinden daha fazla kazandığı yönünde iddialara da mevcut. Buna göre, bazı yarışmacılar bölüm başına 10 bin lira kazanırken, bazı yarışmacılar ise 30 bin lira kazanıyor.

Juri üyeleri ne kadar kazanıyor?

Öte yandan yarışma jurisinin kazandığı paralar ile ilgili de iddialar mevcut. Buna göre, Danilo Zanna 50 bin lira, Mehmet Yalçınkaya 60 bin lira, Somer Sivrioğlu ise 65 bin lira kazanıyor.

Yine TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor programında Ersin Korkut ve Sercan Yıldırım gibi isimler bölüm başına 40-50 bin lira kazandığı ortaya çıkmıştı.

Masterchef’te talihsiz anlar! Hastaneye götürüldü

TV8 ekranlarında yayınlanan ‘MasterChef Türkiye’ yarışmasında dün ekranlara gelen bölümde talihsiz bir kaza yaşandı. Kaptanlık oyunu oynandığı sırada Barbaros parmağını kesince hastaneye götürüldü.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ.

Masterchef Uğur yarışmadan diskalifiye edildi! Uğur Yılmaz Deniz neden elendi?

Acun Ilıcalı, TV8’de yayınlanan MasterChef programındaki yarışmacılardan Uğur Yılmaz Deniz’in yıllar önce Twitter hesabından yaptığı paylaşımlar nedeniyle yarışmayla ilişiğinin kesildiğini açıklamıştı. Programın dün akşam yayınlanan programında Uğur’un diskalifiye edildiği açıklandı. Uğur, kararın ardından gözyaşlarına boğuldu. Öte yandan bazı Twitter kullanıcıları Acun Ilıcalı tepki gösterdi.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ. 

 MasterChef’in çekimleri öncesinde yumruk yumruğa kavga çıktı!

TV8’in sevilen programı MasterChef’in önümüzdeki hafta yayınlanacak olan dış çekimi Bursa’da çekildi. Çekim esnasında esnaf içeriye alınmayınca yumruk yumruğa kavga çıktı. Yumrukların konuştuğu kavgaya polis müdahale etti.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ. 

MasterChef yarışmacıları Serhat ile Emir birbirine girdi!

MasterChef Türkiye 2020’nin geçtiğimiz akşam yayınlanan bölümünde, iddialı yarışmacılar Serhat Doğramacı ve Emir Elidemir arasında gerginlik yaşandı.

TV8 Ekranlarında yayınlanan MasterChef yarışmasında dün gece tansiyon yükseldi. Yayınlanan son bölümde iddialı yarışmacılar Serhat Doğramacı ve Emir Elidemir arasında kuliste tansiyon yükseldi.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ.