Magazin

MasterChef yarışmasından elenen Dilara Kavadar, sosyal medyada olay yarattı! Dilara Kavadar’ın sevgilisi de kendisi gibi ünlü çıktı!

Sene başından bu yana yeni sezonunun yayına girmesi merak içerisinde beklenen fenomen yarışma programı MasterChef Türkiye, 1 Temmuz tarihinde 4’üncü sezonu için start verdi. Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya’nın jüriliğine seyircisi ile buluşan sevilen yarışma programı, bu sene de milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor.

2018 yılında Tv8 kanalında yayınlanan ilk sezonundan şimdiye kadar reyting rekorlarını elinde tutmayı başaran fenomen yarışma programı, bu sene ki yarışmacı adayları ile şaşırtmaya devam ediyor. Sima olarak tanınmasalar da ünlü isimlerin özel aşçılıklarını yapan isimlerin yarışmaya katılmaları, yarışmanın popülerliğini iyice arttırdı. Önce Fatih Terim’in sonrasında da Güler Sabancı’nın özel aşçılarının eleme turlarına dahil olması, sosyal medyanın gündemine oturdu.

Özel aşçılık yapan isimlerin yanı sıra, çocuk oyuncu olarak ekranlarda uzun bir süre boyunca boy göstermiş olan Dilara Kavadar’ın da yarışmaya katılması izleyiciyi şaşırttı. Bir dönem yayınlanan ünlü bir dizide rol alan Kavadar, yarışmadan elenmiş olmasına rağmen sosyal medyanın en çok konuşulan isimleri arasında yer almaya devam ederken, Kavadar’ın sevgilisinin ortaya çıkması sosyal medya kullanıcılarının gündemine girmeyi başardı.

BİNBİR GECE’NİN ÇOCUK OYUNCUYDU!

Geçtiğimiz haftalarda MasterChef Türkiye’ye katılan ve birinci turu geçen Dilara Kavadar, ikinci turda şeflerin istediği tabağı hazırlayamadığı için elenmişti. Ancak elenmesine rağmen popülerliğini sürdürmeye devam eden Kavadar’ın, yıllar önce Kanal D ekranlarında yayınlanan Binbir Gece isimli sevilen dizide “Nilüfer” karakterine hayat verdiği ortaya çıktı.

SEVGİLİSİ DE ÜNLÜ ÇIKTI!

Geçtiğimiz günlerde Instagram hesabının hikayeler bölümünden “gerçek misin?” notunu düşerek sevgilisinin fotoğrafını paylaşan Dilara Kavadar’ın, sevgilisinin de ünlü olduğu anlaşıldı. Kavadar, DJ Batıkan Abız ile beraber.

ACUN MEDYA’NIN YENİ YILDIZI MI?

Dilara Kavadar’ın bir anda popüler olması, Acun Ilıcalı’nın Acun Medya’ya Kavadar’ı dahil edeceği söylentilerinin çıkmasına sebep oldu. Ilıcalı, henüz konuya ilişkin bir açıklama yapmadı.