Editörün SeçtikleriGündemMagazin

MasterChef’in şampiyonu belli oldu: Şampiyonluk kupasını kim kaldırdı? Birinciye ne ödül verilecek?

Ekranların fenomen yarışması MasterChef Türkiye 2021 sezonunu tamamladı. 6 aylık kıyasıya bir rekabetin ardından finalistler dün imza yemeklerini yaparak jürinin beğenisini kazanmaya çalıştı. Yemeklerini yapan yarışmacıların tabaklarını puanlayan jüri üyeleri Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna birinciyi canlı yayında açıkladı.

İmza Yemeklerini Yaptılar!

Dün akşam MasterChef Türkiye’de Hasan ve Eren arasında kıyasıya bir yarışma yaşandı. Eren ve Tahsin, MasterChef Türkiye’nin birincisini belirleyecek olan tabağı hazırlamak için ter döktü.

MasterChef Türkiye 2021 sezonunun son bölümü dün gece yaşandı. Finalist yarışmacılar Eren ve Hasan imza yemeklerini yaparak, birinci olabilmek adına jüri üyelerini etkilemeye çalıştı. Jüri üyeleri, yapılmış olan iki tabağı puanlarken oldukça zorlandı.

Birinci Belli Oldu!

MasterChef Türkiye’nin dün akşam yayınlanan son bölümü ile 6 aylık bir serüvenin sonuna gelindi. 6 aydır her türlü tabağı hazırlayarak, jüri üyelerinin yönlendirmeleri ile finalde birinci olabilmek adına ter döken yarışmacılar, dün akşam son kez yarıştı. Eren ve Hasan imza yemeklerini yaparak, jürinin beğenisine sundu.

Eren ve Hasan’ın imza yemeklerini puanlayan jüri üyeleri, gecenin kazananını açıkladı. Hasan jüri üyelerinden toplamda aldığı 127 puan ile MasterChef Türkiye’nin ikincisi olurken, Eren toplam 134 puan ile MasterChef Türkiye 2021 sezonunun şampiyonu oldu.

“Sözümü Tuttum!”

MasterChef Türkiye 2021 sezonunun şampiyonu olan Eren, canlı yayında şu açıklamayı yaptı: “Şampiyon olacağımı söylemiştim, sözümü tuttum Şef. Çok uzun bir yoldu. O yüzden ikimiz de şampiyonuz.”

Yarışmayı ikinci olarak tamamladığını öğrenen Hasan ise şu açıklamalarda bulundu: “Bizim başımız dik alnımız da açık şef. Bizi en iyi bilen sizsiniz. Hayırlı uğurlu olsun.”

Yarışmacıların açıklamalarından sonra programdan bir sürpriz daha geldi. 2021 sezonunun şampiyonu Eren’e verilecek hediye belli oldu. Somer Sivrioğlu Eren’e son model bir araba hediye edileceğini açıkladı. Ayrıca şampiyonluk kupasının da sahibi olan Eren, kupa ile birlikte çekilmiş olan bir pozunu Instagram hesabından paylaşarak, fotoğrafın altına “Lezzet, lezzet, lezzet” açıklamasını ekledi.