Gündem

MasterChef’in sempatik jüri üyesi İtalyan Danilo, yeni sevgilisi ile fotoğraflarını paylaştı! Yeni sevgilinin, eski eşe olan benzerliği şaşkınlık yarattı!

2018 yılının eylül ayında yayın hayatına start veren ve o günden bu yana yayınlandığı her sezon da milyonlarca vatandaş tarafından ilgi ile takip edilmeyi başaran MasterChef Türkiye yarışması yeni sezon için geri sayıma başladı. Survivor yarışmasının final yapmasının hemen ardından 1 Temmuz tarihinde yeni sezonu ile ekranlara gelecek olan yarışma, yemek yapmayı seven, hayatını yemek yaparak kazanan binlerce vatandaşa ev sahipliği yapacak.

Her sezonda yarışmacıların renkli kişilikleri ile olduğu kadar jüri üyelerinin tavırları ile de kendinden söz ettirmeyi başaran MasterChef Türkiye, yeni sezonu başlamadan gündemde ki yerini aldı. Özellikle yarışmanın jüri üyelerinden olan ve sempatik tavırları ile dikkat çeken İtalyan Şef Danilo Zanna ile gündeme gelen yarışma, şefin özel hayatının da sıklık ile konuşulmasına aracı oluyor.

9 Yıllık Evliliğinin Bittiğini Açıklamıştı!

Elin Oğlu, Zahide ile Hayata Yetiş gibi programlarda kendini gösteren ancak asıl üne MasterChef jüri üyeliği ile kavuşmuş olan Danilo Zanna, mesleki hayatı ile olduğu kadar özel hayatı ile de dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Ünlendiği günden bu yana girdiği her ortamda eşi Tuğçe Demirbilek’in adını anmadan yapamayan Danilo Zanna, geçtiğimiz aylarda mutlu evliliğini noktalama kararı aldıklarını açıklayarak herkesi şaşkına uğrattı.

Boşanma Nedeni Merak Edildi!

9 yıllık evliliği tek celsede biten Danilo Zanna ile Tuğçe Demirbilek’in ayrılık nedenleri oldukça merak edildi. O dönem içerisinde ikilinin ayrılmalarına MasterChef yarışmacısı Pelin Zaman’ın sebep olduğu iddia edildi. Ancak ikili, konuya ilişkin bir açıklama yapmadı.

Yeni Sevgilisi ile Fotoğrafını Paylaştı!

Ayrılık nedenleri hala gizemini koruyan Danilo Zanna ve Tuğçe Demirbilek, bugünlerde kendi hayatlarını yaşamaya devam ediyorlar. Son olarak boşanmanın etkisini üzerinden attığını gösteren paylaşımlarda bulunan Zanna, sürpriz bir gelişme ile yeni sevgilisi ile çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı. Yeni sevgilinin, eski eş Tuğçe Demirbilek’e olan inanılmaz benzerliği gözlerden kaçmadı.