MasterChef’te elenen isim belli oldu! 12 Aralık MasterChef elenen isim

Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya’nın jüri üyeliğini yapığı MasterChef Türkiye, dün akşam yeni bölümüyle ekranlarda oldu. Elemeye kalan yarışmacılar, şeflerin talep ettiği yemekleri yapmaya çalışarak bir hafta daha yarışmada kalmak için mücadele etti.

Eleme adayları belli oldu

MasterChef’te haftanın ilk dokunulmazlık oyununda mağlup olan kırmızı takımda yapılan oylamada, adı en çok yazılan isim Eren oldu. Eren böylelikle haftanın ilk eleme adayı oldu. İkinci dokunulmazlık oyununu kaybeden mavi takım da oylamaya gitti. İsmi en çok yazılan Görkem haftanın ikinci eleme adayı oldu.

Haftanın son bireysel dokunulmazlığını kaybeden kırmızı takımda ise Mert ve Dilara’nın adı yazıldı. 2-2’lik eşitliğin ardından ise takım kaptanı Mert, potaya kendini göndererek haftanın 3. eleme adayı oldu.

Şefler, yemeklere puan verdi

Eleme oyununun ilk etabında yarışmacılar sarımsak kullanarak en yaratıcı ve lezzetli yemeği yapmaya çalıştı. Eleme oyununun ikinci turunda ise yarışmacılar, Mehmet Yalçınkaya’nın imza yemeği olan Kıyı’yı yapmaya çalıştı. Yemeklerin tamamlanmasının ardından şefler yemekleri tadarak yarışmacıları puanladı. İki oyunun toplamında Eren 41, Mert 39, Görkem ise 32 puan aldı.

Görkem bir kez daha elendi

Yapılan puanlamanın sonucunda, şefler tarafından en az puanı alan yarışmacı Görkem oldu. Görkem böylelikle yarışmaya veda eden isim oldu. Görkem geçtiğimiz haftalarda ikinci bir şans kazanarak MasterChef Türkiye’ye geri dönmüştü.

Exit mobile version