MasterChef’te Şok Eden Detay! Evli Olan Burcu Meğer Daha Öncesinde O İsimle…

TV8 ekranlarında yayınlanan ve yapımcılığını Acun Medya’nın üstlendiği başarılı yarışma programı MasterChef, her hafta farklı detayların yer aldığı şaşırtıcı bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor.

Bu hafta MasterChef’ te yapılan açıklamalar, yarışmanın takipçilerini şaşırtmayı başardı. Bu sezon beraber yarışan Burcu ve Mert’in 10 yıl önce yaşadıkları, herkesin bu konu ile ilgili farklı yorumlar yapmasına sebep oldu!

Burcu Yaptığı Açıklama ile MasterChef Gecesine Damga Vurdu!

MasterChef yarışması yıllardır seyirciler tarafından oldukça yakından takip ediliyor. Yarışmanın bu sezonu da tıpkı diğer sezonları gibi reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Yarışmada yalnızca yapılan yemekler değil, yarışmacılar arasından yaşanan olaylar da dikkat çekiyor.

MasterChef yarışmasının yayınlanan son bölümünde, sevilen yarışmacı Mert Yılmaz’ın, diğer yarışmacılara göre daha kötü bir tabak hazırlaması yarışmaya veda etmesine sebep oldu. Mert Yılmaz’ın başına gelen bu durumun ardından aynı yarışmada yarışan Burcu, Yılmaz ile ilgili açıklamalarda bulundu. Burcu’nun yaptığı açıklama sonucunda Mert Yılmaz ile ilişkilerinin 10 yıllık geçmişe sahip olduğu anlaşıldı.

“Mert Beni Hep Güle Götürdü!”

Mert Yılmaz’ın elendiğinin kesinleşmesinin ardından, MasterChef stüdyolarında duygusal anlar yaşandı. Hüngür hüngür ağlayan yarışmacılar, Mert’in elenmesini üzüntü ile karşıladı. Mert Yılmaz’ın yarışmaya veda etmesine en çok üzülen ise herkes tarafından “kavgacı” olarak anılan Burcu oldu.

Burcu, Mert ile ilgili yaptığı açıklamalarda şu ifadelere yer verdi: “Ben Mert’i yaklaşık 10 sene önce tanıdım. O yolda çok farklı şeyler yaşadık. O zaman da hak, adalet ve iyi olma yolunda olmanın bedellerini ödüyordum.” Bu açıklamaları ile Mert ile aralarında farklı bir bağ olduğunu belli eden Burcu, Mert ile ilgili şaşırtan açıklamalarına Mevlana’nın kullandığı bir sözü söyleyerek, şu şekilde devam etti: “Mert beni hep güle götürdü. Burada da onu yaptı.”

Yarışmada Yalnız Kaldı!

Mert’in yarışmadan ayrılmasının ardından, Mert ile ilgili yaptığı açıklamalarda yarışma içerisinde en büyük destekçisinin Mert olduğunu gösteren Burcu, bu elemeden sonra yarışmada yalnız kaldı. Genel olarak yarışma içerisinde birçok kişi ile tartışma yaşayan Burcu’nun, bundan sonra ki süreçte psikolojik olarak nasıl hissedeceği merak edilmeye başlandı.

Exit mobile version