MasterChef’te sona geliniyor: Çeyrek finalin ilk ismi belli oldu!

Hem sunuculuğunu hem de jüri üyeliğini Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya gibi ünlü şeflerin üstlendiği MasterChef yarışması, oldukça uzun bir süredir ekranlarda yer alan ve fenomen haline gelen bir yarışma olması sebebi ile dikkat çekiyor.

Yarışmanın bu sezon ki finalinin ocak ayında olacağının açıklanmasından sonra, izleyiciler bu sezon kimin şampiyon olacağını tahmin etmeye başlamışlardı. Sosyal medya hesapları aracılığı ile yayınlanan her yeni bölümün ardından, tahminlerine devam eden izleyicilere final ile ilgili ilk ipucu geldi. MasterChef Türkiye’nin dün akşam yayınlanan bölümü ile yarışmanın final programında yarışacak olan ilk finalist belli oldu!

İlk Finalist Belli Oldu!

TV8 ekranlarının fenomen yarışması MasterChef Türkiye 2021’de adım adım sona yaklaşılıyor. Sevilen yarışma çok kısa bir zaman içerisinde final yapacak. Her hafta, ardı ardına yayınlanan yeni bölümleri ile dikkat çekmeyi başaran yarışmada, bu hafta yaşanan gelişmeler ile birlikte, ilk finalist belli oldu!

Yapılan iki yarışmadan sonra, jüri üyelerinin yemekleri puanlaması neticesinde en çok puanı biriktirmeyi başararak, finale kalmayı hak kazanan ilk isim, Sergen Özen oldu.

Yedeklerden Gelmişti!

Yarışmanın formatı gereği, yarışmanın ilk başladığı zamanlarda elenen isimlerin yerine dışarıdan birtakım yarışmacılar tekrar yarışmaya dahil edilebiliyordu. Sergen Özen de bu şekilde yarışmaya dahil olan isimlerden biri oldu. Ana kadroda yer almamasına rağmen, bir süre sonra jürinin ortak kararı ile yarışmaya dönmesine karar verilen Özen, sezon içerisinde yayınlanan tüm bölümlerin ardından sosyal medyada en çok konuşulan yarışmacı haline geldi. Ancak Özen’in finale kalmasının ardından, sosyal medyada yapılan yorumlar, birçok kişinin ilk finalistin Sergen olması konusunda şaşkınlığa uğradığını gösterdi.

Ceketi Danilo Zanna Giydirdi!

MasterChef Türkiye 2021 sezonunun, sempatik tavırları ve kendine has konuşma tarzı ile dikkat çeken ismi Sergen Özen’in finale kalması, yarışmacıyı hem şaşırttı hem de çok mutlu etti. Rakiplerine göre daha iyi tabaklar hazırlayarak, çeyrek finalde olmayı garantileyen Sergen Özen’e şef ceketini, yarışmanın İtalyan jüri üyesi Danilo Zanna giydirdi.

Exit mobile version