MasterChef’te yarı finale kalan ilk isim belli oldu: Yarışmanın tarihinde ilk kez kaşık atıldı!

Ekranların sevilen yarışma programlarından biri olan MasterChef Türkiye, yayınlanan son bölümü ile bir kez daha seyirciyi ekran başına kilitlemeyi başardı. Yarışmanın son 4’üne kalan Sergen, Tahsin, Eren ve Hasan yarı finale adını yazdıran ilk isim olmak için kıyasıya rekabet etti. Gecenin sonunda MasterChef Türkiye yarışması tarihinde görülmeyen olaylar yaşandı!

Şefler İki Kez Kaşık Attı!

MasterChef Türkiye’nin dün gece yayınlanan son bölümünde, yarışma tarihinde görülmemiş bir durum yaşandı. Aşçılık sektöründe yer alan şeflerin, öğrencilerinin hazırladıkları yemeklerde herhangi bir kusur bulamamaları durumunda sergiledikleri bir davranış olan “kaşık atma” aynı gece içerisinde iki kere yaşanarak, yarışmanın tarihine kaydedildi.

Hazırladıkları tabakları jürinin beğenisine sunan Sergen, Eren, Tahsin ve Hasan yemeklerinin puanlanması için jüri üyelerinin karşısına geçti. Yemekleri tadan jüri üyelerinden biri olan Danilo Zanna Sergen’in, Somer Sivrioğlu ise Hasan’ın tabağına kaşık attı!

İlk Yarı Finalist Belli Oldu!

MasterChef’in son dördüne kalan Eren, Tahsin, Hasan ve Sergen dün gece yayınlanan bölümde yarı finale kalabilmek için kıyasıya bir yarış içine girdi. Toplamda iki kez yarışan yarışmacılar, hazırladıkları tabaklar ile jürinin beğenisini kazanarak yarı finale adını yazdıran ilk isim olabilmek için ter döktü.

Yarışmanın ilk etabında şeflerin verdikleri menüyü, kusursuz bir şekilde ortaya çıkarabilmek için yarışan yarışmacılar, tabakları bitirmeleri ile birlikte jüri üyelerinin karşısına geçtiler. Bu etabın sonunda Eren 15, Hasan 11, Sergen 10 ve Tahsin 17 puan topladı.

İkinci etapta yarışmacılara havyar verildi ve yarışmacılardan bu ürün ile yaratıcı bir tabak hazırlamaları istendi. İkinci etabın da puanlanması ile birlikte ilk yarı finalist belli oldu. Eren ve Hasan bu yarışmanın sonunda eşit puan almış olmalarına rağmen, ilk etapta Hasan’dan daha yüksek puan almayı başarmış olan Eren 56 puan ile adını yarı finale yazdıran ilk isim oldu.

Bir Kez Daha Yarışacaklar!

MasterChef Türkiye’nin bitmesine günler kala, yarışma içerisinde ki heyecan hız kesmeden devam ediyor. Adını yarı finale yazdırmak isteyen yarışmacılardan Tahsin, Hasan ve Sergen bu amaçları için bir kez daha yarışacak!

Exit mobile version